Ten post od Jotapiana mi taky unikl, tak doufam, ze ho sem da. Jinak diky vsem za oceneni.
Dneska mi dosla mince Proba, tedy bezneho panovnika. Ale budu na ni demonstrovat, proc mam mince Proba a Aureliana rad. Jsou uz dost stylizovane, ale kdyz jsou hezky vyrazene, zdaji se mi super. No posudte:
Obrázky:
Ahoj, ten ztracený příspěvek mám. Zůstal mi v prohlížeči v PC, ale na fóru skutečně zmizel. Tady ho tedy opakuji:
Ještě aspoň G III. Dělal jsem si pozadí do PC a tak jsem dohledal i ty původní fotky. Tady jsou.
Přidávám editaci toho Salonina (ubral jsem skvrnu na líci).
Ještě vám dlužím jednoho Tetrika (zajímavý). Jinak se na Dukátu prodal už jen jeden Volusian, stav 2/2, ale otřelý a porézní (ne antiochijský) takže max do 250, ale přes volačku 400 se přes váhání kupujícího prodal. Jinak se z císařství neprodalo nic!
Obrázky:
Rád poradím s antickým Římem, ale středověk teprve objevuji.
P.S. Omluvte někdy zhoršenou diakritiku, pokud píšu z tabletu. Děkuji.
Dolehla na mě finanční krize; jím plesnivé sýry, piji staré víno a jezdím v autě bez střechy.
Právě dorazilo něco málo z aukce v Hradci Králové. No nic do chlubírny. Jen jeden barbarský follisek (původně VICTORIAE LAETAE, Siscia) se zatoulal do konvolutu neurčených bronzů... snad se ještě něco vykulí až to prohlédnu pořádně.
Pořád dlužím toho Tetrika od Dukátu a dnes jsem koupil ve Slovinsku jednu echt špecialitku. Na to se těším, jak ji tu vylepím. ;-)
Věřitelé za dveřmi, tak si dám zase s nákupy chvíli pokoj. Takže Pacatianus za 4000 EUR a Julianus Panonský za 1600 včera u Raucha mě opět unikají...
Dolehla na mě finanční krize; jím plesnivé sýry, piji staré víno a jezdím v autě bez střechy.
mimochodem ten Probus... má smysl to komentovat?? Prostě SUPER!
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.