jupi, ja se trefil🙂
tak ja zkusim i ten dalsi, co takhle PROCOPIUS (365 - 366)?
ale opis mi nejak nesedi.
Ano (ale musel jsi tam dat tenhle spickovy?🙂 Ten muj je nahodou nadprumerny...👿), Procopius, vladl jen necelych 8 mesicu a dopadl, jak to u uzurpatoru byva, spatne. Valens, ktery ho nechal popravit, projevil jisty smysl pro spravedlnost, kdyz pak nechal useknout hlavy i jeho lidem, kteri ho zradili a vydali.
promin, ja se snazil vybirat portret co nejvic podobny a citelny. jak rikas, na ancientcoin jsou casto o dost horsi, takze nemyslim, ze ten Tvuj z toho nutne vychazi nejak zle. kazdopadne to je teda super ulovek a ja jsem zase rad, ze jsem se trefil🙂
jinak jak se cenove (orientacne) pohybuje ta Larissa, jestli to muzu vedet?
V tomhle stavu kolem 1500-2000 Kc (to ale nic neni proti drachme, ktera ve slusnem stavu stoji 5000 a vic), tenhle kousek jsem ale sehnal za necelou tisicovku. Timto bych chtel podekovat vsem chytrakum, kteri se zucastnili prihazovani na aukci ve stylu "prihoz v poslednich 5 vterinach" a kteri byli konfrontovani vypadky, zpusobenymi nejspis prave tim, ze hromada lidi prihazovala timhle stylem🙂 Mimo jine se mi nejspis diky tomu povedlo koupit ten Argilos pod 100$ vcetne drazebni prirazky, zatimco v aukcich bezne chodi v podobnych stavech za 300-400.😃
:mrgreen: 😁 😁 to neni hezky, ja dneska takhle prokaucoval gros... kdyz ale nehazim na posledni chvili, tak vidim, jak to tam naky hnupy navysujou kousek po kousku a to se mi nelibi😃
ale tobe tu mincicku za dobrou cenu preju. ty nejses lobotom a vis, co kupujes a za jakou cenu🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.