turtle- to záleží na tom, jak si to přeložíš do mužské logiky...to srovnání s vínem jsi se netrefil- takto to přirovnat nelze.
..na tom není nic nepochopitelného- když kupuje člověk minci do sbírky, musí se mu i líbit 😉
Protože sbírám mince podle portrétů panovníků, holt ho jednou budu muset pořídit- ale až narazím na nějakého s ucházejícím portrétem, třeba jako tady.. (mnohdy jsou to v jeho případě opravdu strašné karikatury- každý rytec jej holt zvárnil po svém)
Já mám doma po příbuzném pětihvězdičkový koňak, který u něho doma ležel, možná dalších dvacet let, etikety má téměř nečitelné, tedy přesně nevím ani o co se jedná, ale je vynikající.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Dnesni prirustek - podarilo se mi koupit velmi hezkeho Magnentia, i kdyz jsem sel do rizika, kvalita mi byla podezdrela. Ale rekl jsem si, ze i kdyby nebyl pravy, alespon bych mel velmi dobrou kopii na prozkoumani. Nicmene vypada v poradku, dokonce mam pocit, ze mistami pod patinou prosvitaji i zbytky postribreni.
Obrázky:
Jo je moc pěkný, jen toho koně ten výrobce razidel moc nezvládnul...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.