Zaregistrován
17. 3. 2021
Taky přispěju se svou troškou do mlýna....Maxentius ric 44 ....se správným zařazením pomohl Tovy ,takže aspoň touto cestou můžu poděkovat za pomoc🙂
Obrázky:
Zaregistrován
21. 11. 2011
Pekny, ja mam tyhle bronzy rad.
Zaregistrován
23. 11. 2015
Pekná česká minca. Mincovňa Most..😋
-s-
Zaregistrován
6. 11. 2013
Pekná minca, málo videný reverz...
"všetko, čo k životu skutočne potrebujem vedieť, som sa naučil v materskej škôlke" Robert Fulghum
Zaregistrován
17. 3. 2021
THEODOSIUS II AE 4....celkem běžná mince ,ale myslím ,že v docela pěkném stavu. Na aukci o ní nebyl zájem ,takže jsem jí nakonec získal doslova za pár korun...
Obrázky:
Zaregistrován
2. 1. 2012
Žádná sláva, jen pár zvířátek Galliena pro pobavení :-) Ta mince vlevo dole je mořský koník :-)
Obrázky:
Zaregistrován
21. 11. 2011
No myslim, ze uz mas slusny zaklad! To je dobra zprava. Blba zprava je, ze vetsina ostatnich uz se shani celkem blbe😐
Zaregistrován
4. 7. 2016
Zoofilie je mezi sběrateli asi dost rozšířená, když se vydávají i specializované knihy.
Na jednu stranu jsem rád, že vtom nejsem sám, na druhou stranu by se postižení jedinci mohli jít léčit😉 A po vyléčení sbírat něco normálního, třeba svatováclavské dukáty. Je na nich pěkný chlap a dokonce i čísla - dají se sbírat vzácné ročníky!
Obrázky:
Zaregistrován
16. 2. 2008
Krásný hrošík 😋 kam se sv.Václav hrabe 😉
Zaregistrován
4. 7. 2016
Hroch je moje oblíbené zvíře. Nejlepší jsou naživo ve Dvoře - hroch v lese se hned tak nevidí.
Tady jsem si nebyl jistý. Mám něco podobného, gumového - zuby jak pila!😁 Myslel jsem že je to hračka z Číny.....
A teď jsem se dozvěděl, že mám antickou sochu!😁
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.