Zaregistrován
7. 6. 2007
to tenzor: Podle fotky u Raucha si myslím že je vpořádku.
Pecunia non olet
http://moneta-augusta.net/
Zaregistrován
12. 1. 2010
Tak to jsem rád...pod lupou a mikroskopem jsem pak našel v prohlubních určitý bordel + jedno maličké (tak 0.1 mm max.) zrnko písku,takže to vypadá spíš tak,že to někdo zkoušel důkladně čistit, možná i jehlou a při té příležitosti trochu ryl i do patiny v těch prohlubních, ať už ve snaze dostat z toho všechen bordel nebo zvýraznit portrét.. tomu by nasvědčovala světlejší barva patiny v přechodech nízké místo/hrana na aversu. Pak to bylo ještě hlazeno.. ale nic z toho se nedá brát jako tooling🙂
Zaregistrován
19. 3. 2009
Za kolik by byla ta Plautilla?
Měl bych zájem. Díky
Zaregistrován
12. 1. 2010
1650 včetně postovného - nabídka platí pouze pro lidi na Sběrateli (ne nově zaregistrované🙂 ), jinak 1750.
Zaregistrován
12. 1. 2010
Jinak v reálu vypadá o něco lépe - dnes/zítra budu fotit spoustu mincí včetně této, tak nebude problém poslat lepší fotky.
Zaregistrován
19. 3. 2009
Tak až to nafotíte, dejte to sem. Mrknu na to. Zájem mám...
Zaregistrován
12. 1. 2010
Omlouvám se, ale velikonoce byly trochu náročnější, než jsem čekal.:) Zítra večer už to určitě bude.
Zaregistrován
12. 1. 2010
Ta mrcha fakt nejde rozumně nafotit...🙄
Avers rozmazaný (když fotím cokoli jiného než mince, tak se mi ruce neklepou a když, tak funguje stabilizátor), revers vypadá o dost horší než je.😞
Obrázky:
Zaregistrován
6. 11. 2008
Ty máš snad absťák chlape, takhle mizerně to snad nemůže nafotit ani ženská, která má navíc obě ruce levé... 😁 😈
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
12. 1. 2010
Nj, říkal jsem si kolik vteřin ti bude trvat než mě setřeš... ale nejhorší na tom je, že máš tentokrát pravdu.🙄
Přitom jinak fotím pěkně, krajinky, stavby, kytičky... 😁
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.