Zaregistrován
17. 8. 2010
Nic ve zlem, ale ta kvalita fotek to uz je skoro na slevu😁 ...
Zaregistrován
6. 11. 2008
příště to foť ve dne při normálním světle, ne večer při lampě a možná nebyla ideální ani ostřící vzdálenost...🙂
mince asi není zlá(a cena slušná), ale ta fotka...🙄
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
12. 1. 2010
Myslím že hlavní problém je v tom, že foťák ani objektiv na tohle nejsou stavěné, ostření na krátkou vzdálenost tady nějak selhává a obyčejný kompakt s dobrým makrem by odvedl práci líp..
Jinak je prodaná🙂
Zaregistrován
7. 6. 2010
ja ked si dam super makro na obycajnom digitali tak je to super ostre a to mam masinku za 150,- eur
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Zaregistrován
12. 1. 2010
Ano, jak říkám, mince se často fotí lépe s kompakty.. když jsem ještě měl starého Canona (dnes by stál tak 3000 max.), tak šlo krásně ostřit na desetinu mm přesně od 1 cm... se zrcadlovkou je minimální ohnisková vzdálenost 45 cm, takže musím zoomovat (už to je zhoršení kvality) a se zaostřením je problém. Někdy to vyfotí v pohodě, ale častokrát ne. Zkoušel jsem i jiné objetivity, ale taky to nebylo ono.
Zaregistrován
16. 5. 2011
Antoninián Gordiana III., jedna z nejběžnějších antických mincí, ale jako začátečníkovi mi udělala radost. Pořízeno venku z ruky manuálním 50 mm objektivem s mezikroužky za pár korun. Vlevo je výřez 1:1. Za nákup děkuji členovi fóra.
Zaregistrován
10. 6. 2006
Naozaj krása, gratulujem, člena fóra od ktorého to máš pozdravujem, že mi môže niečo pekné tiež ponúknuť.😉
Zaregistrován
12. 1. 2010
Archy, neboj, myslím na tebe...
Franta: co to je za foťák? Ta mince vypadá líp než v katalogu nadprůměrné aukční firmy🙂
Nad 50 mm objektivem jsem už uvažoval, ale na mou zrcadlovku jsou dost drahé.
Zaregistrován
10. 6. 2006
Ja viem a myslel som si že sa jedná o teba. Som ti vďačný dopredu, máš to u mňa...
Zaregistrován
17. 8. 2010
Sorry za off-topic ale ta informace o fotaku by me taky zajimala. Fotil jsem doposud malym digitalem Sony a fotky nic moc, tak jsem poridil (oficialne manzelce:)) digitalni zrcadlovku. Ze by tam byl nejaky zasadni rozdil mi teda neprijde. Uvazuju tudiz o porizeni nejakeho objektivu na makro snimky a jeste maleho stativu. Jeden kolega mi rovnez doporucoval fotit nejlepe samospousti. Pokud je i nejaka jina (a levnejsi) alternativa nez ten objektiv (treba nejaky digital se super makrem ktery by mohl byt levnejsi) tak budu za kazdy tip rad...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.