Zaregistrován
6. 11. 2008
sigur napsal/a:
Teba som sa nepýtal, tak nespamuj.
pokud je to neveřejné, tak si piš soukromé a nespamuj tu sám...🙄
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
24. 3. 2010
Chcel som, ale namur má skrytý e-mail, móre. 😉
Zaregistrován
15. 10. 2009
Ďakujem za korektnú odpoveď, ja som myslel že i tieto/denáre/ mince majú pre nás laikov značenia ktoré bežne ani nevnímáme, ale nažnačujú miesta razenia
Zaregistrován
15. 10. 2009
sigur napsal/a:
Chcel som, ale namur má skrytý e-mail, móre. 😉
Toť prianie vyslišeno na 30 minut 😉
Zaregistrován
24. 3. 2010
Svojou prvou reakciou som chcel povedať len to, že na fórum chodí veľa ľudí, čo antike (platí to aj o iných oblastiach) nerozumejú. Keď sa idete verejne baviť o niečom zaujímavom, tak prečo nám neznalým nedáte základné informácie? Ja sa v mojich príspevkoch snažím odovzdať čo najviac informácií. O Macrinusovi som nikdy nepočul a preto, keď si aj prečítam opis, tak mi to nič nehovorí.
A tá Dráčkova reakcia? To už tu bolo x-krát a beriem to ako folklór toho fóra.
Zaregistrován
15. 10. 2009
Sigur nič si z toho nerob, také veci si nevšímaj, ber to nadhladom,nikto nie je dokonalý, o Macrinusa som sa poprvé dozvedel,keď sa mi táto minca dostala do zbierky ,nie je až tak známy a hojný na burzách😉
Zaregistrován
28. 6. 2008
sigur- plně chápu, kdybych se už tímto obdobím nezabývala a nevěděla kde jméno panovníka hledat, také bych nevěděla o koho jde, takže je to pravda, ale netřeba se kvůli tomu hádat.
Spíše mám poznámku k tomuto: ...boha lidi,to je latina, ta se neskloňuje takto-nepíše se Macrinusovi ani Macrinusa, ale Macrina, Macrinovi .. já jen, že se tu podobné deklinace objevují docela často 😆 😆
Zaregistrován
24. 3. 2010
Takto nejak? 😁
Zaregistrován
16. 2. 2008
korunka napsal/a:
.. já jen, že se tu podobné deklinace objevují docela často 😆 😆
Deklinace (bývá značena řeckým písmenem δ) je v systému rovníkových souřadnic souřadnice, která udává úhlovou vzdálenost od světového rovníku.😉 😃
Zaregistrován
28. 6. 2008
..no vidíš, kolik to latinské slovo má významů- náš profesor Latiny by z tebe měl určitě radost, kdyby jsi mu místo skloňování odvyprávěl tohle 😆
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.