Zaregistrován
30. 9. 2010
vsetko su to skladacky,
akurat ten iny kov je 5 minut kuchynskej chemie.
autori tychto unikatov len mlzia a kecaju.
vsetko skoncilo ako nepredane,
taky blbec sa este len musi narodit, co to kupi. 😁
jacisin76@yahoo.com
Zaregistrován
16. 11. 2014
Pěkný den všem, po přečtení vlákna si myslím ,že jsem narazil na chyboražbu. Můžete někdo kdo to má ve (v)oku potvrdit ,či vyvrátit prosím.
Obrázky:
Zaregistrován
23. 11. 2015
Za chyborazbu sa považuje niečo iné.(viď numizmatik-fji.) V tomto prípade ide skôr o zmätok,ktorý vznikol v dôsledku poškodeného razidla.Z razidla sa niečo vvyštiepi,vylomí,vznikne otvor,jama,diera a na minci samozrejme opak.Mincí bude viac (koľko?),razí sa dovtedy pokiaľ si to kontrola nevšimne,alebo kým "netrafí" razidlo.Ja to chápem tak.Na € minciach sú toho kvantá.
Ja by som to osobne nazval chyborazbou.Skôr ako zmätkom.Je to chyba pri razbe? Je.Tak chyborazba.Pod zmätkom si predstavujem niečo nepoužiteľné.Ale to je len môj názor.
-s-
Obrázky:
Zaregistrován
16. 11. 2014
Ahoj Stani. Díky moc za tvůj příspěvek... Pomohl🙂
Zaregistrován
21. 8. 2014
Zdravím všechny sběratele a odborníky. Potřebuji poradit. Mám tu chyboražbu ??? Našel jsem ji mezi haléřy. Můžete mi něco k tomu více říci a případně zda má nějakou cenu? Či si jí mám radši nechat? Přikládám foto z jedné i z druhé strany.
Obrázky:
Zaregistrován
1. 6. 2010
Zaregistrován
23. 6. 2007
Je to hliníkový žeton pro turisty napodobující kruhový peníz Jiříka z Poděbrad.
Zaregistrován
10. 3. 2009
1.) pred vložením je nutné orezať obrázok, tak aby bolo jasné s čím potrebuješ pomôcť a poradiť. Šetríš náš čas hľadaním mince na obrázku...
2.) odpovede na tvoje otázky:
- nemáš chyborazbu
- nemá to cenu
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
21. 8. 2014
Dobře, budu si to pamatovat. Děkuji všem moc.
Zaregistrován
11. 9. 2018
Dobrý den mám tuhle 2kc může mi někdo poradit jestli se jedná o chyborazbu a jestli má nějakou cenu diky
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.