Zaregistrován
25. 7. 2006
Zaregistrován
10. 12. 2018
Sakra a já myslel že je. Protože něco podobného je vedené jako chyborazba teď Teda nevím přesně ten nomináln. Ale jako strikance. Takových deset tu mám par
Zaregistrován
4. 7. 2010
Naprosto běžná věc u kopanejch mincí...
Zaregistrován
10. 12. 2018
Akorát že nejsou kopané :-)
Tak to se raději ještě poradím někde jinde.
Zaregistrován
4. 7. 2010
Ach jo. Psal jsem, že jsou kopané? Kde byla mince skladovaná nevím, ale pochybuju, že je takto z výroby. VY znáte původ mince.? Z mincovny šla rovnou k Vám?
Jak tu psal numismat výše, koroze nebo destrukce vysokou teplotou, já jsem jich takhle "nabobtnalejch" viděl celkem dost. x desítek.. + tam vidím nějaký fleky, což jen potvrzuje poškození dodatečné, nikoliv z mincovny. (Ale jsou to mizerný fotky)
Ale tady jsme blbci, dejte to někam inam, tam Vám potvrdí super RARE unikát, chyboražbu...
Zaregistrován
4. 7. 2010
"Kopaný" mince mě automaticky naskočily kvůli stavu mince a špinavejm rukám..Je jedno jestli na minci působí vlhko nebo žár pod zemí, nebo na poličce..
Zaregistrován
10. 12. 2018
Paul já jsem neřekl že tady jsou blbci. To říkáte vy a ne já. Akorát jsem podotknul že nejsou kopané. To je celé. Tak se hned nestresujte. Původ? Já je mám po dědovi, který vlastnil řeznictví. Ale jak píšete asi je vykopal.:-)
Zaregistrován
10. 12. 2018
Paul já jsem neřekl že tady jsou blbci. To říkáte vy a ne já. Akorát jsem podotknul že nejsou kopané. To je celé. Tak se hned nestresujte. Původ? Já je mám po dědovi, který vlastnil řeznictví. Ale jak píšete asi je vykopal.:-)
Zaregistrován
10. 12. 2018
A pokud se vás to dotklo,tak to se vám omlouvám.
Zaregistrován
4. 7. 2010
Nedotklo. V pohodě.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.