Zaregistrován
10. 4. 2019
Tak jedna 10 centovka s vlajkou😃
Obrázky:
Zaregistrován
29. 8. 2007
Zaregistrován
23. 11. 2015
To verím, ale ešte som nič také na US minci nenašiel. Mám niekde jednu, mierne nedorazenú a to je asi tak všetko. Dvojráz mám na 5 Kčs a ešte nejaký divný dátum na švédskom 1/3 skilling banco. Ale to si vysvetľujem ako opotrebované, možno prerývané razidlo, raznicu..
Zdravím do Matus Cak City..😋
-s-
Zaregistrován
29. 8. 2007
Zaregistrován
23. 11. 2015
Vďaka za odkazy roland22. Už som niekedy tie stránky pozeral, ale toto som si nevšimol. Nevšimol by som si to asi ani a minci. Dvojráz možno, ale prerážanú značku mincovne ako na niektorých obrázkoch, to ťažko. Napríklad toto S na obrázku.🙄
Ak niečo mám, tak možno "repunched" na vyššie spomínanej švédskej minci, alebo to aspoň tak vyzerá. Prečo to vznikne, tomu z textu nie príliš rozumiem.
-s-
Obrázky:
Zaregistrován
29. 8. 2007
píšu tam, že to ani nemusí byť S, ale flow lines (tie krátke linky idúce zo stredu mince do strán, keď kov "tečie" pri údere razidla, niekedy sa to prenesie na razidlo), ktoré náhodou vytvorili tvar S, pretože sa to vyskytuje len na takých minciach
Zaregistrován
23. 11. 2015
O tejto minci som si myslel, že mohla mať nejaký problém pri razbe, ale už si to dávnejšie nemyslím. Videl som niekde na obrázku v podstate takú istú..😕
Problém tam je, ale bude to opotrebovaným, opravovaným razidlom ako som napísal vyššie, si myslím.
-s-
Obrázky:
Zaregistrován
23. 11. 2015
Môže sa jednať o dvojráz?
Mimochodom, viete o tom, že jedine portugalská 1€ minca z roku 2002 má rozdielne počty zúbkov/vrúbkov na segmentovej hrane? 29/28...😉
-s-
Obrázky:
Zaregistrován
23. 11. 2015
No čo? Patinovali ste? Bolo vhodné počasie..😕 Ruská vyblýskaná kopejka zhnedla ako turisti pri Balatóne za pár dní..
-s-
Zaregistrován
27. 8. 2019
Dobrý den, prosím, je na tomto čtvrťáku chyboražba? Popř. jakou by mohla mit hodnotu? Děkuji Valdaxxx.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.