Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Profilový obrázek
Fenix188

Uživatel

Zaregistrován:
8. 5. 2015

#21 14. 4. 2018, 14:47

Z vulgarismu některých uživatelů jsem znechucen a nemile překvapen. Pánové..snad máme trochu úroveň??? Víte,co je to diplomacie ? Poslat někoho k šípku tak,že se tam bude těšit 😉. Buďme více diplomaté,než banda strejdu ze čtvrté cenové.. A od té doby,co tu ten hejter nastavil b21 zrcadlo jeho vlastních příspěvků i on už není tak vulgární. Vše zlé je pro něco dobré . Ted si prestante toho trotla všímat,jistě se touto diskuzi skvěle baví a jistě za čas přestane.

Profilový obrázek
vojtaxxx

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2017

#22 14. 4. 2018, 15:35
Podle mne je rozdíl mezi oběma Bobinky jen ta mezera. Nic rovného na Bobánkovi21 nevidím. Polovina jeho příspěvků je dehonestující, druhá polovina pak totální nesmysly. Po odborné stránce je břídil, vetešník toho nejhrubšího zrna. Mimo jiné by měl vědět, stejně jako parta jeho "obránců", že pokud chce tady dostat nějaké informace, musí také sám dodat řádné podklady, tj.detailní fota celého předmětu.

Plně souhlasím, mezi oběma Bobinky není rozdíl. Bez nich by na tomto fóru bylo lépe.

Profilový obrázek
vojtaxxx

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2017

#23 14. 4. 2018, 15:37
https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/dotaz-na-hodnotu-pratetina-odkazu-porcelanoveho-pejyka_post_-421447#post421447

Asi si toho nikdo nevšimnul....

Profilový obrázek
lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

#24 14. 4. 2018, 20:37
Asi si toho nikdo nevšimnul....

Ale všiml neboj, ale Fenix řekl toto : A od té doby,co tu ten hejter nastavil b21 zrcadlo jeho vlastních příspěvků i on už není tak vulgární.----- Ten tvůj odkaz je z roku 16, takže jak vidíš od té doby se zklidnil. No a já se za svá slova , tedy ta vulgární omlouvám ... holt občas mluvím, jak mi zobák narostl a myslím, že jsou tady v tomto vláknu samí chlapi a ne holky... v podstatě bylo mým záměrem vás nadzvednout a bylo to z mé strany úmyslné, nikdy jsem tak ostrá slova tady nepoužil. Takže spíš byste měli Bobinkovi poradit, jak si nahodit nový nick ať se toho trolla zbaví, nebo se stejně vehementně a nesmiřitelně, jak se někteří vyjadřujete k Bobinkovi zasadit o to, aby byl ten falešný odstaven. Bobinek se změnil, ale ten falešný pořád otravuje, takže buďte spravedliví někteří, pokud se vy nechytnete za nos, tak nemá smysl s vámi vůbec diskutovat 😞 ... Stando pokud si chceš udělat nový nick, tak to asi z tvé IP adresy nepůjde tuším, já to musel udělat ze synova počítače , když jsem zrušil Kmotra a najel jsem na Lachtana.

Profilový obrázek
narval

Uživatel

Zaregistrován:
16. 11. 2014

#25 14. 4. 2018, 20:44

Jirko,dík za podporu i radu...................z mýho PC to opravdu nejde.....................ale díky tvý radě zkusím synátorův PC.........................díky všem kterí stoji za mnou a ti proti mě at mi skočí na..........!!!

Profilový obrázek
lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

#26 14. 4. 2018, 20:47
Jirko,dík za podporu i radu...................z mýho PC to opravdu nejde.....................ale díky tvý radě zkusím synátorův PC.........................díky všem kterí stoji za mnou a ti proti mě at mi skočí na..........!!!

V pohodě Stani, jen musíš vymyslet nick, aby to ten úchyl nemohl nijak zparodovat.

Profilový obrázek
narval

Uživatel

Zaregistrován:
16. 11. 2014

#27 14. 4. 2018, 20:55

Jasně......................ale stejne je zajimavý že podstata mého dotazu zůstala neobjasněná,jak kdyby nikdo tu knihu o cín.značkách neměl................já ji nemám,ale vím že existuje. Tak na odborný dotaz mi neodpoví a někteří jen vyhledávaj pomluvy!!! A takoví tu nemaj co robit viz Pa.....,Voj,,,,,, B 21 atd.

Profilový obrázek
gorila

Uživatel

Zaregistrován:
27. 12. 2010

#28 14. 4. 2018, 20:58

Unknown.

Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.

Profilový obrázek
nick1

Uživatel

Zaregistrován:
2. 11. 2017

#29 14. 4. 2018, 21:03

pre B21:stačí keď máš dve mailové kontá,môžeš sa prihlásiť nanovo pod novým mailom

Profilový obrázek
lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

#30 14. 4. 2018, 21:12

Stando ZINN jsem viděl, ale byl to ZINKOCÍN, víc ti neřeknu. Gorilla ti píše NEZNÁMÝ, NEPOZNANÝ ... UNKNOWN.. , takže asi těžké určit a nikdo neví. Další věc pokud si uděláš nový nick, tak to tady neroztrubuj a budou to vědět jen povolaní, že to jsi ty. Hlavně změň svůj styl vyjadřování a ten osel tě neodhalí, protože v momentě, když pozná že to jsi ty, tak není problém s tím novým nickem udělat to, co se starým. Můj nový nick jsi znal jen ty a dva kluci odsud ze začátku až po čase to věděli ostatní, prostě ti kamarádsky řeknu, že jsi se občas choval s reakcemi , jako kokos a ti kluci, kteří ti to vytýkají měli pravdu a hodně jsi jich nasmolil... ale ty to ode mne vezmeš a vím, že se na mne zlobit nebudeš... změň komunikaci, i když ses již dávno uklidnil a bude to v poho kámo KAPIŠTO ?😃 I já se hodil do klidu a vzal si názory druhých k srdci, protože jsem se choval stejně, jako ty pod nickem Kmotr😃 A jen kvůli tobě jsem tady napsal vulgarity, jen kvůli tobě ... aby jsi nebyl sám ... kámoš je pro mne zákon !!!! Tvoje vykřičníky kámo😃

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.