Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Z vulgarismu některých uživatelů jsem znechucen a nemile překvapen. Pánové..snad máme trochu úroveň??? Víte,co je to diplomacie ? Poslat někoho k šípku tak,že se tam bude těšit 😉. Buďme více diplomaté,než banda strejdu ze čtvrté cenové.. A od té doby,co tu ten hejter nastavil b21 zrcadlo jeho vlastních příspěvků i on už není tak vulgární. Vše zlé je pro něco dobré . Ted si prestante toho trotla všímat,jistě se touto diskuzi skvěle baví a jistě za čas přestane.

Plně souhlasím, mezi oběma Bobinky není rozdíl. Bez nich by na tomto fóru bylo lépe.

Ale všiml neboj, ale Fenix řekl toto : A od té doby,co tu ten hejter nastavil b21 zrcadlo jeho vlastních příspěvků i on už není tak vulgární.----- Ten tvůj odkaz je z roku 16, takže jak vidíš od té doby se zklidnil. No a já se za svá slova , tedy ta vulgární omlouvám ... holt občas mluvím, jak mi zobák narostl a myslím, že jsou tady v tomto vláknu samí chlapi a ne holky... v podstatě bylo mým záměrem vás nadzvednout a bylo to z mé strany úmyslné, nikdy jsem tak ostrá slova tady nepoužil. Takže spíš byste měli Bobinkovi poradit, jak si nahodit nový nick ať se toho trolla zbaví, nebo se stejně vehementně a nesmiřitelně, jak se někteří vyjadřujete k Bobinkovi zasadit o to, aby byl ten falešný odstaven. Bobinek se změnil, ale ten falešný pořád otravuje, takže buďte spravedliví někteří, pokud se vy nechytnete za nos, tak nemá smysl s vámi vůbec diskutovat 😞 ... Stando pokud si chceš udělat nový nick, tak to asi z tvé IP adresy nepůjde tuším, já to musel udělat ze synova počítače , když jsem zrušil Kmotra a najel jsem na Lachtana.

V pohodě Stani, jen musíš vymyslet nick, aby to ten úchyl nemohl nijak zparodovat.

Jasně......................ale stejne je zajimavý že podstata mého dotazu zůstala neobjasněná,jak kdyby nikdo tu knihu o cín.značkách neměl................já ji nemám,ale vím že existuje. Tak na odborný dotaz mi neodpoví a někteří jen vyhledávaj pomluvy!!! A takoví tu nemaj co robit viz Pa.....,Voj,,,,,, B 21 atd.

Stando ZINN jsem viděl, ale byl to ZINKOCÍN, víc ti neřeknu. Gorilla ti píše NEZNÁMÝ, NEPOZNANÝ ... UNKNOWN.. , takže asi těžké určit a nikdo neví. Další věc pokud si uděláš nový nick, tak to tady neroztrubuj a budou to vědět jen povolaní, že to jsi ty. Hlavně změň svůj styl vyjadřování a ten osel tě neodhalí, protože v momentě, když pozná že to jsi ty, tak není problém s tím novým nickem udělat to, co se starým. Můj nový nick jsi znal jen ty a dva kluci odsud ze začátku až po čase to věděli ostatní, prostě ti kamarádsky řeknu, že jsi se občas choval s reakcemi , jako kokos a ti kluci, kteří ti to vytýkají měli pravdu a hodně jsi jich nasmolil... ale ty to ode mne vezmeš a vím, že se na mne zlobit nebudeš... změň komunikaci, i když ses již dávno uklidnil a bude to v poho kámo KAPIŠTO ?😃 I já se hodil do klidu a vzal si názory druhých k srdci, protože jsem se choval stejně, jako ty pod nickem Kmotr😃 A jen kvůli tobě jsem tady napsal vulgarity, jen kvůli tobě ... aby jsi nebyl sám ... kámoš je pro mne zákon !!!! Tvoje vykřičníky kámo😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.