Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Bobe ještě poznámka k tomu ZINN. Měl jsem talíř tuším z roku 1940, bylo tam taky ZINN a byl to zinkocín ... napodobenina talíře ze začátku 19 tého století. Teď mne napadá ... Faleristici (Altmann) tě možná navede... tuším matně, že se dělaly metály z této slitiny , já nevím jak se to zove TOMBAK, možná se mýlím ? Oni možná ti kluci falerističtí budou vědět víc ... Altmanne HILFE !!!??? Posunem se třeba dál a přijdeme na to😃

PRO FALEŠNÉHO BOBINKA ... už jsem ti kdysi říkal, nechceš kluku zakopat válečnou sekeru ? Dobrý dali jsme si přes držky, a teď si dáme kalíšek a budem nejlepší kámoši , budem se věnovat sběratelství a ne pitchovinám , co říkáš ? Ruka ke smíru podaná ve prospěch společnému zájmu a to sběratelství..😃 Přijímáš ? Pokud ano, tak se odemne nikdy nedočkáš připomínání minulosti ... už jsme se vyblbli až dost , díky a vítej, pokud přijmeš😃😋

Nezastávam si boba1,je dospelý, robí to čo robí,ale v tomto prípade to nebolo tak,že by boba2 vyprovokoval,aspoň nie v svojom prvom príspevku pre..,ani neviem aký bol jeho prvý nick.
Škoda,že som si to neuložil.
Bob 2 sa na niečo pýtal.Nepamätám už na čo..Nikto sa neozval a snáď za dva dni prišla reakcia v zmysle,nech celé fórum a jeho odborníci idú niekam,alebo tak nejako.Muselo to byť ostré,keď som na svoje pomery pomerne tvrdo zareagoval.To ja nerobím.
Ozval sa myslím bobinek,Dargor6.Ozvali sa k veci!!
Ja som sa smial,že stačí troška kriku a ono to ide.Odpovedať.🙂 Tiež som dodal,že po takej reakcii nemal po ňom šteknúť ani pes.A to viem na 100%.
No a začalo to.Nastúpil hovínek a predľžený bobínek a ja si myslím,že aj niekto ďalší...😉
Musím povedať,že bobinka celkom slušne supluje,paroduje,napodobňuje,ale nehodí sa,keď to robí pod jeho a nie svojim menom (nickom).
Lachtan sa to snaží b21 vysvetliť aby nebol taký "ostrý" (nazvite si to ako chcete),hlavne k novicom,lebo tých to môže skutočne šokovať.😃
-s-

Už jsem to našel..bylo to tady https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/misensky-hrnicek-31025 a řešilo se to i tady https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/co-v-tom-mate-za-bordel-31108
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.