Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Dento

Uživatel

Zaregistrován
31. 12. 2011

#91 - 4. 7. 2012, 13:32

Podle napsaneho mam dojem ze Waluigi je jako nas rusky Dzigurda.

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Zablokován

Uživatel

Zaregistrován
2. 8. 2011

#92 - 4. 7. 2012, 13:38

Za svými metodami ohledně čištění mincí si stojím, ale nechápu proč vytahuješ něco, co se na fóru neohřálo ani pár sekund, nýbrž hobiti byli v ráži, už z problému co je vlastně avers. Vše bez milosti smazali, holt když se někomu nezadaří, tak to radši všeeechno smaže. A tady započal problém se mnou. MĚ se nelíbí zacházení s příspěvky a NEMĚL by moderátor mazat příspěvky, které odpovídají pravidlům jen proto, že se zmýlil. Je mi toho hobita vážně líto. Proto myslím, že když mě zablokujete, tak to bude každému jedno, protože ti, co při té původní diskusi byli přítomni, tak jsou právě těmi ovčany 😠 😠 😠

tenzor

Moderátor

Zaregistrován
12. 1. 2010

#93 - 4. 7. 2012, 13:52

Tve metody ohledne cisteni minci jsou uplne mimo, jak potvrdili vsichni, kteri mince aspon jednou cistili. Nevim co vsechno ti smazali, ale ja byt na miste moderatora bych ti smazal nektere prispevky, ktere nechali a to jsem pomerne tolerantni clovek.
Co si takhle jednou zkusit pripustit, ze se muzes plest treba ty a to, ze na tebe maji vsichni podobny nazor, nemusi byt spiknuti nebo ovcanstvi, jak tomu rikas?

Zablokován

Uživatel

Zaregistrován
2. 8. 2011

#94 - 4. 7. 2012, 13:56

Žádám o prošetření komu patří IP uživatele "buzna v píči", protože ten kdo to napsal a snaží se tím tedy vyvolat myšlenku, že mám více účtů, tak tomu rozbiju držku, to tu klidně takhle napíšu, protože nasrat mě na začátku hlavních práznin je skvělá věc, jak si naplánovat, kdy si k němu zajedu 😲 😲 😲 😲

Dento

Uživatel

Zaregistrován
31. 12. 2011

#95 - 4. 7. 2012, 14:01

pane Waluigi, ne zlobte se, mozne ze te prispevky byli vulgarny nebo ponizujici anebo zlomyslny?
Pisem na tomto foru nesmysly a nikdo nic nemaze. Obratte se k sve vnitrne strance, mozne ze pochopite proc tak bylo udelano.

Zablokován

Uživatel

Zaregistrován
2. 8. 2011

#96 - 4. 7. 2012, 14:02

napsal/a:
Obratte se k sve vnitrne strance, mozne ze pochopite proc tak bylo udelano.

Ty si nějaký fanatik? Mám si svinit svědomí, proč se mě někdo snaží zbavit? 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

Dracek

Uživatel

Zaregistrován
6. 11. 2008

#97 - 4. 7. 2012, 14:06

Waluigi(#92 13:38 )
Více uživatelů se nezávisle výjádřilo, že ze své praxe a letitých zkušeností s mincemi i jejich čistěním je navrhovaná metoda zcela nesmyslná a případným nezkušeným nováčkům minci akorát v případě použití zničí, proto byla smazána!
Tvé způsoby vystupování na zdejších fórech v poslední době si každý může prohlédnou např. na mincovních fórech Chlubírna, určování mincí od r.1600, a dalších fórech kdy cca od 30.6. jsi opakovaně provokoval(a dále provokuje) uživatele a i míra slušnosti byla myslím nejednou překročena. Posledních několik dní je tam cíleně ponecháno(ač bych je jinak smazal, ale po obviňování, že moderátoři mažou co nemají to bylo ponecháno, ať každý ví o čem je řeč). Nepleť si také demokracii a anarchii. 🙄

Tímto zde žádám, aby Zdenek Jindra jako admin zvážil blokaci uživatele "Waluigi" či jiné změny a omezení při jeho fungování na zdejších fórech, neboť se nezdá, že by "pochopil", jak zde většina běžných uživazelů i moderátorů funguje a chová se(ač někdo někdy přestřelí, srovná se to většinou samo nejčastěji bez zásahů). 😐 👿

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Zablokován

Uživatel

Zaregistrován
2. 8. 2011

#98 - 4. 7. 2012, 14:08

Takže ty si ten vejlupek, co mazal moje příspěvky a ponechal konce diskusí? Tak tím, myslím, že je vše vyřešeno a dále prosím o prošetření komu patří účet "buzna v píči". Děkuji.

Zablokován

Uživatel

Zaregistrován
2. 8. 2011

#99 - 4. 7. 2012, 14:10

Žádám o blokaci Dracka za důvodné podezření vytvoření účtu přisuzujícímu mě.

Dento

Uživatel

Zaregistrován
31. 12. 2011

#100 - 4. 7. 2012, 14:10

ne nejsem fanatik. To rekam protoze jste pisete do verejneho predmetu, a proto nemuze byt otazka proc ja ale proc ostatni. Zde pisete pro ostatni, musite dat svuj pozor na ostatnich ne jen o sebe.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.