Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
2. 8. 2011
Teď nechápu a jdu do bazénu, protože nechci vypadat jako někdo kdo tu dřepí ve dne v noci 😆 😆 😆 😆 😆
Zaregistrován
6. 11. 2008
??? napsal/a:
Žádám o blokaci Dracka za důvodné podezření vytvoření účtu přisuzujícímu mě.
Takto se může snížit tak někdo Tvé úrovně, já toto rozhodně nemám zapotřebí a jsem schopen své názory sdělit veřejně, slušnou formou a pod svým nickem... 🙄
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
31. 12. 2011
Aby zustat zde musite se omluvit, poprosit smazat sve nigativni a neni pravdepodobny prispevky, davat pozor na ostatnich a hlavne zmenit sve chovani. V tomto pripade Vas vyslechnou a budou davat pravo na sve myslenky.
Taky reknu ze zde je opravdove pochopitelni lidi, daji Vam sance nez v ostatnich a zvlast ruskych nebo ukrajinskych forech.
Zaregistrován
10. 4. 2012
Chlapáci jakto tady tak čtu tak muj názor je ten že proč se tu zbytečně osočovat kdo udělal to a kdo koho nemusí:vždyt mě to přijde uplně na hlavu vyděl bychto asi takhle viz obr!!!🙄
Obrázky:
Smutek má svoji hloubku; štěstí je mělké.
Zaregistrován
16. 2. 2008
Rovněž se přimlouvám za blokování "Waluigi" protože jeho pubertální provokace přesáhly únosnou mez.👿
Zaregistrován
31. 12. 2011
nic se nedeji, velice doufam ze on nad sebou premysli s casem.
Zaregistrován
6. 11. 2008
Red79:
Vzhledem k úrovni chování uživatele "Waluigi"(nyní"???"), není pravděpodobné že by pochopil kterak se zde na fórech jedná(což se mu vícero uživatelů už snažilo naznačit či říci) a tedy nepokládám toto jednoduché řešení ani za teoreticky možné.
Takto se dá jednat s rozumným dopělím člověkem, který má třeba jen rozdílný názor či pohled na něj, zde to není ale tento případ ani vzdáleně.
Také se zde nejedná o nějakou válku Dráček/Waluigi(já pouze z postu moderátora mazal zpočátku jeho nevhodné či neslušné příspěvky), ale na opakovanou minimálně nevhodnost chování, vyjadřování a úrovní debaty uživatele "Waluigi" vůbec, na což v debatách opakovaně upozornilo vícero zdejších účastníků.🙄
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
31. 12. 2011
kazdy tak nebo jinak premysli o svem zivote, to je podstata cloveka poznat samoho sebe a okoli.
To uvidime nekdy pozdeji, ze tento clovek bude nekdy lepsi.
Zaregistrován
10. 4. 2012
Dento nic mě dotoho není ale ze zdvořilosti mě zajímá tvé písmo teda si myslím že asi nejsi čech mám pravdu?
Smutek má svoji hloubku; štěstí je mělké.
Zaregistrován
31. 12. 2011
Ano, nejsem Cech ani Slovak, jsem Rus a nejsem z Ukrajiny)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.