Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
6. 11. 2010
Ona prave ta moznost zneuziti je preci velky problem. Nebo moznost omylu. Nevim co je v tomto pripade horsi, desi me to uplne stejne. A uz vubec si jej nedovedu predstavit v ceskem pravnim radu v moci nasi justice. Kdepak, death penalty nebrat.
Zaregistrován
10. 1. 2012
je fakt,že to zneužití i omyl je v tom našem bordelu víc než realné
nicméně jsem názoru zub za zub a oko za oko
zlodějům by měli sekat ruce,uchylaky kastrovat tupým nožem,vrahy popravovat
a pokud chytnu někoho na svém pozemku tak bych měl mít já spravedlnost v rukou a ne čekat za jakým zločinem se dotyčný vydal............pak už by mohlo být pozdě...
Zaregistrován
10. 6. 2006
Ty kráso, som ja ešte stále na fóre sberatel.com? 😲 😲 😲
Zaregistrován
10. 6. 2006
Ahá, tak mu odkáž, nech neblázni... 😈
Zaregistrován
6. 7. 2009
pekne ste to prekroutili, neni divu ze zde na foru je stale cim dal vic nedorozumeni 😆 , trest smrti v Cechach a na Slovensku byl snad preci davno zrusen 🙄
Zaregistrován
23. 10. 2010
No, sice jsme se dost odklonili od tématu... ale také jsem proti trestu smrti, řádným trestem je jen doživotí bez možnosti předčasného propuštění (a samozřejmě bez posiloven, telky, čítárny a podobných vymožeností). Prostě cela 3x2,drátěna postel,hajzl a můžeš 50 let intenzivně přemejšlet... U trestu smrti je vždy riziko omylu či manipulace, k tomu by nemělo v civilizované zemi nikdy dojít.
Zaregistrován
16. 2. 2008
Jaa-chym napsal/a:
... a můžeš 50 let intenzivně přemejšlet...
Nevím kolik to dělá v ČR ale v Austrálii jsou náklady na jednoho vězně $124633 ročně.
To jsou moje daně za 10 let. Když bude jeden vrah jak říkáš 50 let sedět a přemýšlet, bude to stát skoro 6,5 milionu dollarů.
Deset lidí bude muset celý život pracovat a platit poctivě daně aby jeden vrah malých holčiček mohl sedět a přemýšlet.👿
Zaregistrován
3. 12. 2011
Jak tu již bylo řečeno, trest smrti je definitivní, a pokud se přijde na to, že byl k trestu smrti odsouzen nevinný, už to nejde vzít zpátky. A že vězení stojí peníze? To je pravda, ale společnost, která postaví peníze nad lidský život, ta je velmi zaostalá a nikdy nebude žít v míru.
Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.