Moderátoři: smith
Zaregistrován
21. 1. 2011
Ta stranka http://www.corpusnummorum.com/ je este nefunkcna? Zobrazi sa mi iba okno s obrazkom, na ktorom je v roznych jazykoch napisane Welcome a v strede velke IIS7.
Zaregistrován
27. 12. 2010
Áááááááá, nový HW, nový operační systém ;-)
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.
Zaregistrován
28. 2. 2009
Ano, stranka je stale nefunkcna (ukazuje to default stranku IIS servera), potrva to nejaky tyzden-dva, kym to rozchodim. Momentalne tam presuvam asi 150 GB dat, instalacia software atd. Server je fyzicky v Nemecku, vsetko je nutne presuvat cez internet. Server je ale extremne rychly, som spokojny🙂
CORPUS NUMMORUM
...cross-referenced auction archives coming very soon...
Sledujte progres na Facebooku
Zaregistrován
28. 2. 2009
Tak ta stara testovacia aplikacia je funkcna, link by mal fungovat, je tam limit maximalne 5 uzivatelov. Je tam plno chyb, takze iba pre predstavu, ako rychlo by to malo fungovat...
CORPUS NUMMORUM
Zaregistrován
16. 2. 2008
Vida, funguje. Když je tam “Sold for: CZK” bez částky, znamená to že se neprodal?
A ještě jsem si všiml že když Copy and Paste, písmo je bílé proto se může někomu zdát že to nefunguje😃
Vanya – klobouk dolů, máš můj obdiv.😎
Zaregistrován
28. 2. 2009
Tie ceny su domiesane, pri niektorych aukciach mam v databaze miesto sold vyvolavaciu cenu. Takze na ceny by som sa zatial nepozeral. Tiez pri niektorych aukciach musim predajne ceny importnut z ineho zdroja, napr. pdf.
Ked som linkoval Cacha a Elsen, nevsimol som si ze C. XX pouziva aj pre hmotnost, takze hlavne prve polozky v Cachovi su hodne domiesane. Ale v podstate, databazu zacinam uplne z nuly, toto bol iba test. Hlavne mi vadi ze sa stranka reloaduje pri kazdom kliknuti, strom neskroluje na poslednu kliknutu polozku, atd.
Okrem toho, bude poviny login, aby si uzivatel mohol nastavit vlastne preferencie. Kto sa nebude chciet logovat moze pouzit Guest account ale s obmedzeniami.
CORPUS NUMMORUM
Zaregistrován
28. 2. 2009
Nova verzia je uz takmer hotova, pripajam par obrazkov. Online by mala byt uz za par dni.
Obrázky:
CORPUS NUMMORUM
Zaregistrován
30. 9. 2010
vanya:
drobna technicka poznamocka-
po kliknuti na link v tvojom podpise sa neda vratit o krok späť.
zostanem tam uviaznuty.
jacisin76@yahoo.com
Zaregistrován
28. 2. 2009
Mozno je to zamer🙂
CORPUS NUMMORUM
Zaregistrován
28. 2. 2009
Nova testovacia verzia je online. Zmenil sa link (iny port). Je tam login ale staci zadat rovnake meno a heslo a pusti to kazdeho. Napr x a x.
Za hlavny problem povazujem, ze po kliknuti nie je ziadna indikacia, ze sa nieco deje (kedze data sa updatuju na pozadi), potom provokuje na dalsie kliknutie a tym padom sa to stava este pomalsie.... Uvidim co sa s tym da robt. Zacal som aj s casovou osou a grafy by mali byt tento vikend.
Stale pouzivam tu istu databazu s testovacimi datami, s domiesanymi cenami, tak prosim o zhovievavost🙂
CORPUS NUMMORUM
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.