Moderátoři: sberatel_ja, smith
Zaregistrován
21. 2. 2016
je přibližná hodnota cca 1500kč??
děkuji za odpověd😁 😁 😁
Obrázky:
Zaregistrován
30. 12. 2010
Bez jednej nuly.
Zaregistrován
21. 2. 2016
tak jsem se nechal napálit :-(
Zaregistrován
21. 2. 2016
to opravdu nemá hodnotu ani 500kč???
Zaregistrován
21. 2. 2016
tak tomu fakt nerozumím,co mám mít hodnotu,když ne toto-minimálně 70 let staré v luxusním stavu??
V tom případě zápalky nemají žádnou hodnotu,jestli máte někdo foto jak mají vypadat cenné zápalky pošlete foto..
děkuji
Zaregistrován
4. 7. 2010
http://archiv.aukro.cz/darkova-kazeta-solo-krabicky-jupiterky--i3490564868
za dvě sta jsem našel jednu.
ALe koupit něco a pak se ptát na cenu? To je jak když důchodci nakupujou předražený hrnce 😮
Zaregistrován
22. 9. 2014
Hele nečíl se hned a počkej až se třeba ozve nějaký zápalkář sběratel. Moc jich tu není, tak buď trpělivý, třeba se někdo na toto vlákno podívá. Nesbírám to a myslím , že jsi neprohloupil .... ale o tom to přece není ne ? Líbí se ti to a dal jsi určitou cenu a o to hlavně jde, pokud jsi koupil na kšeft, tak budeš příště chytřejší ... a nevynucuj si hned odpověď, buď trpělivý😃
Zaregistrován
22. 9. 2014
Tady to totiž není, jako na call centru, kdy zavoláš nebo napíšeš a hned máš odpověď. Někteří jsou v práci, někteří sem chodí občas atd. Tento obor je tady si myslím okrajový a tím pádem si možná na odpověď počkáš, nebo taky odpověď nedostaneš vůbec .... Vyčkej a uvidíš ...😃 No a jen tím, že s tebou komunikujem, tak se vlákno udržuje živé, měl bys být vděčný a nic víc pro tebe udělat nemůžeme😃
Zaregistrován
21. 2. 2016
děkuji mooc,za vysvětlení jak to tu chodí,píši zde poprvé,tak se omlouvám jestli to působilo,jako ukvapené
chci se ještě zeptat,kolik má toto fórum členů,nebo kdy je nelepší doba vložit dotaz,aby tu bylo co nejvíce lidí...
O víkendu večer??nebo i přes týden?
Děkuji a přeji hezký den,u nás na Moravě je čistá obloha a konečně svítí sluníčko :-)
Zaregistrován
21. 2. 2016
jsem začínající sběratel a koupil jsem to podle citu,že se mi to líbilo...
Paul napsal/a:
http://archiv.aukro.cz/darkova-kazeta-solo-krabicky-jupiterky--i3490564868
za dvě sta jsem našel jednu.
ALe koupit něco a pak se ptát na cenu? To je jak když důchodci nakupujou předražený hrnce 😮
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.