Zaregistrován
16. 2. 2009
Používat nejvyšší možnost citlivosti při obrázcích.Alespoň tak,aby při zvětšení detailu např.spirály byla dostupná možnost zvětšit na 300% velikosti,bez toho,aby se to rozložilo na body.V tomhle ti opravdu velmi moc píchne Picaso.
Jinak jsem písemně zažádal o katalogy Aukra,Profilu,Sovy,Alfilu.Hledám ještě internetovou adresu Brna na katalog Merkur a časopis Merkur Revue.Mluvil jsem i se synovcem a neteří a jsou ochotni mi přeložit i časopis co si vydává
knihtisk org.v USA.S autorem jsem též v písemném styku.To samé i s místopředsedou sekce perfinů.
Zaregistrován
16. 2. 2009
Ano i náhledy titulních stran.Jsou tam vždy ty nejlepší věci z Filatelie nebo aukce.Nejde o to,jestli to budu mít na 1 a nebo na dvou DVD a nebo na velkokapacitní pásce streameru,ale abych to měl k dispozici,když budu náhodou něco hledat.Já takhle marně už 10 let naháním článek od znalce Šrámka Jak určovat
sdružené zoubkování na jednotlivých známkách u známek Neotypie.Článek vyšel v Merkur Revue.
Bez toho nemohu ukončit kapitolu o známkách neotypie ve specializovaném studijním katalogu na ČSR I.
Zaregistrován
11. 7. 2006
Skrblíku, nepleť si skener s fotografickým filmem. Skener nemá citlivost ale "rozlišení".
kener](http://cs.wikipedia.org/wiki/Skener)
A fotografie ve starých časopisech nemá cenu skenovat s vysokým rozlišením protože už původní obrázek měl "horší kvalitu" (odborníci určitě doplní správný pojem). Prostě "Kde nic není, ani čert nebere" :-)
Akir
Nové Evropské Známky
Zaregistrován
1. 12. 2007
Zaregistrován
16. 2. 2009
Ok,hlavně že si rozumíme.Profil mi odkázal na Filatelistickou knihovnu.Ok.Ale jaké je na ní spojení buď telefonické a nebo email? Velmi rád si vezmu na starost kompletní digitalizaci Ecksteinů.
Zaregistrován
16. 2. 2009
Už jsem ten kontakt sehnal od pana Hynka z Filatelie.Jinak jsem ho poprosil o spolupráci pro případ problému Hz 14 u HaV
Zaregistrován
16. 2. 2009
Postupně nascenovat jednotlivé ročníky tohoto katalogu.Pro ty,co jej nikdy neměli v ruce,tak katalogy Eckstein jsou nejpodrobnější katalogy té doby a jsou nositely velkých zlatých medailí na světových výstavách známek.Z nich vycházejí další katalogy.Co nezná Eckstein,to je zkrátka Rarita a nebo unikát.
Zaregistrován
23. 1. 2008
FILASO (filatelisté sobě) - v dubnu byly přidány čísla ročníku 1978. Jde to pomalu, ale děkujeme.
Zaregistrován
14. 4. 2005
Pomalu to opravdu jde, ale zatím držíme rychlost jedno číslo časopisu obden. Jsem rád, že digitalizace časopisu Filatelie přináší někomu užitek.
S pozdravem
Aleš Náprstek
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.