Zaregistrován
23. 12. 2010
Pěknou frizúru mu vyšvihli🙂
Zaregistrován
4. 7. 2016
Pěkné odkazy. A já zrovna uvažuji, že bych koupil bronzovou minci. O dost levnější než 2600€.🙄
Zaregistrován
21. 11. 2011
Udelam malou anonymni reklamu - tu minci za 2600 eur (Hadrian HISPANIA) jsem videl ve stredu v jedne prazske numismatice za cca to same v korunach. Samozrejme stav podstatne horsi, ale nedoryvany a jsou to docela zajimave a oblibene mince. Mi se nehodila do sbirky, jinak bych ji vzal.
Zaregistrován
21. 11. 2011
Dovolim si pujcit poradne uderny titulek: A je to tady!
Ochodnici a mincovni kutilove zjistili, ze se daji koupil zlate a stribrne laky na nehty....🙂
Zaregistrován
4. 7. 2016
To já mám i plátkové zlato. Echtes Blattgold 😁
Zaregistrován
21. 11. 2011
Takova zajimavost - za posledni pul roku mi lidi nabidli tolik falz, kolik snad ne za posledni 3 roky dohromady. Nevim, zda si toho byla vetsina prodejcu vedoma, ale spousta z tech falz byla na samem prahu mych rozeznavacich schopnosti. To se mame v nasledujicich letech na co tesit...😐
Napriklad Probuv quinar (resp. jeho bratricka, ktery byl skoro stejny - foto je z Romy) mi nabizeli nekdy v zime a tento se dostal az do katalogu aukce Roma Numismatics a az nasledne byl vyrazen, takze prvnim sitem odborniku prosel. A to je, oproti padelkum beznejsich veci, "fantasy" mince.
Obrázky:
Zaregistrován
4. 9. 2012
hmm, pěkná mince. Zajímaly by mě ty znaky, ze kterých to rozeznáš. Sám bych řekl (v tomto případě) jen to, že to je "fantasy" mince, co bude žádaná, drahá, není nejspíš (nebo se pletu) moc materiálu pro srovnání. tedy ideální padělek. Ale dobovým stylem mi i pocitově příjde docela dobrá. Ten Bulhar, nebo kdo to dnes vyrábí, má opravdu talent. Jako ten holandský malíř, co v 1. půlce 20. století úspěšně falšoval Vermerovy obrazy.
Zaregistrován
21. 11. 2011
Abych se nechvastal - ja ho neurcil jako jednoznacny padelek, ja si jen myslel, ze je velka sance, ze to padelek je a proto jsem ho nekoupil.
Ja kdyz jsem to videl, tak prvni co me zarazilo by motiv - ten jsem myslel, ze Probus nikdy nemel. Ale mel🙂
Pak ta hriva byla divna, to jsem taky nevidel, ale rikal jsem si, ze treba ma nejake medailony ci quinary s nevim podobnym, co neznam. Nejvice divny je ten portret. Je udelany takovym jinym stylem trochu. Rikal jsem si, ze to muze byt tim quinarem, ze je maly, tak treba je to kvuli tomu, ale zase je tam jen hlava, takze asi nebude o moc mensi nez na antoninianech. No a vsechno dohromady tak nejak nesedelo, to bylo moc divnych veci.
A taky cena byla podezdrela. Tu minci mi nabizeli tusim za 1200 eur. Vzhledem k cenam Probu v posledni dobe bych tu cenu cekal nekolikanasobnou.
Zaregistrován
11. 2. 2016
Zdravím, mohli by jste se mi podívat na tenhle kousek, nevím proč ale mám z něj divný pocit. Jen dodám že mince není moje ale kamaráda.
Obrázky:
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
21. 11. 2011
Nejde mi zvetsit obrazek, ale zda se mi vcelku ok
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.