Zaregistrován
1. 8. 2010
Zaregistrován
6. 11. 2013
Ak, sú to fakt kópie, tak sú, povedal by som, dosť nebezpečné.😉
"všetko, čo k životu skutočne potrebujem vedieť, som sa naučil v materskej škôlke" Robert Fulghum
Zaregistrován
21. 2. 2012
No ja som doteraz takéto mince kupoval s kľudným svedomým a istotou. Toto ma rozhodilo.
Zaregistrován
4. 9. 2012
Tak to je drsný. Tady bych také vůbec nepodezíral. Nevím na základě čeho. Ano takto pohromadě mají jednotnou patinu, to je ale asi tak všechno, co bych dokázal říct. Proč by někdo (a takto dokonale) falšoval typy Gloria Exercitus??? To bych chápal, že to dotyčný umí stejně jako před 1700 lety. Ale pak to má označovat jako repliky. Nechápu.
Zaregistrován
30. 9. 2010
aliquis:
nevlozis sem link na tu polozku? co tam presne pise.
jacisin76@yahoo.com
Zaregistrován
21. 2. 2012
Zaregistrován
30. 9. 2010
aby toho nebolo malo:
a ma tam toho plno. asi maturitna uloha sikovneho ucna.
dalsi level: Ag denare.
a potom zlato.
panboh s vami a zle prec
jacisin76@yahoo.com
Zaregistrován
21. 11. 2011
Ty Constansove jsou stejni (prvni fotka), asi stejna razidla. Ale ja bych to nepoznal, ze jsou padelky. Navic jeste ta koroze na tom vlevo nahore..Constantinus II. ma rekneme mozna zvlastni kukuc, ale vubec bych to nebral jako falzum, nebot tech razidel musely byt stovky..
Zaregistrován
21. 2. 2012
Tak na reverze tej prvej mince je dokonca napodobnená aj zelena oxidácia. Fuuuha. To sa mi vôbec nepáči.
Zaregistrován
15. 7. 2007
ono je to tak, ze na tyhle veci zrovna clovek nemusi byt extra profik aby je napodobil, jde o to zkouset a mit trpelivost a bohuzel casem se i uplnej nymand muze dostat ke schopnosti napodobit takove veci, ze cloveka az prejde chut neco sbirat.
jakkoliv se mi to take nelibi, jedine, co mohu konstatovat, ze je to tu (uz davno) a jen zbytecna premira optimismu mezi sberateli (a duvera ve sve vlastni schopnosti odhalit padelek) brani castejsimu odhalovani techto nesvaru.
velka cast veci ze stredomori at uz afrika ci turecko ci jihoslovanske staty - dobre vite, jaka je tam mentalita, chudoba, "podnikavost" v tom spatnem slova smyslu. to sou veci, kterym se proste uz jen z podstaty veci tezko veri. napr. jsem si chtel koupit na ukazku srbske grosso. a vite co? nejak se mi nelibi. nejak jich je moc. pritom stoji par stovek. neco tam smrdi.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.