Preto som ho ziadal nech mi ukaze tuto mincu ono ked chcem niekoho negativne hodnotit tak musim mat patricny argument v podani lepsej mince v stave min VG ja som nikde nenapisal ze mam total krasu v razobnom stave ale nieje to ani srot za par korun a 1100 kc je dost podhodnotena cena mam drachmu Alexandra Velkeho v trosku lepsom stave ako tato a na to mi co napise ze to nic moc ze to hodnota 1000.kc? Nepotrebujem chvalu ale aspon nech dokaze realne argumentovat ale pohoda necham to tak zmazem prispevky nabuduce sa radsej spytat na strankach kde anticke mince vedia realne ocenit ako Argo alebo Aura pekny den a ospravedlnujem sa za prispevky
Tak nevim. Pokud vis, jakou ma cenu, tak proc se ptas?
Dal by se urcite prodat i za vice jak 1100, kdyz mas dobreho kupce. Ale na druhou stranu se da se stestim poridit docela levne a pokud by jsi ho dal na Aukro, je mozne, ze pujde jen za par stovek.
Zacina me to trochu stvat. Snazi se tu nekdo pomoci a ma z toho jen nadavky. Lidi jsou stale agresivnejsi. Nedavno jsem ocenoval podobneho MA (snad to nebyl ten samy🙂 a kdyz jsem napsal cenu do tusim 1500, tak jsem hned dostal vynadano do vycuranku (pritom jsem jen ocenoval, minci jsem koupit nechtel) s argumentem, ze mu to nejaky odbornik ocenil na 5000 Kc. Moje rada byla, at minci okamzite proda tomu odbornikovi za 4K a budou oba stastni🙂
Právě proto jsem ho srovnával stím mým,kterého jsem vyhrál v aukci za necelých 1300 s poplatky.U tohodle mám výhrady k exentrické ražbě,tím pádem k neuplnému opisu a podle fotky se mi nelíbí povrch,možná je jen spatně nasvětlený možná je to moc vyčištěný,nevím,fotka je trochu mázlá.Ale věřím že s trochou štěstí by se mohl prodat i za těch 1500,- jak píše Tovy,já bych to ale nedal ani náhodou,stejně tak s trochou smůli by šel klidně pod 1000,-.
Zacina me to trochu stvat.....
Je to obecný problém internetového fóra pro širokou veřejnost. (Zkus se třeba podívat na teraporadna net. Co se tam řeší a jak jsou někteří začátečníci "vděční " za radu).
Já jsem tady vždy dostal kvalifikovanou radu.
Myslím, že nejlepší je poradit a dost. Nepouštět se do diskuse. Já třeba poradím podle svého nejlepšího svědomí : Pro tohoto hada je nejlepší substrát kůra. A jestli tazatel napíše, že mu někdo říkal .... Ať si vybere.
Mazať to môže akurát moderátor.
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.