Moderátoři: smith, Misak33, tenzor

Tovy

Uživatel

Zaregistrován:
21. 11. 2011

Vytvořeno:
4. 6. 2017, 00:25

Benik: Tak nejak nechapu, o co ti vlastne jde. Jestli jsi chtel slyset, ze ta mince ma cenu 4000 Kc, no tak to me mrzi, ale to neuslysis, protoze my resp. ja (at nemluvim za jine) odpovidam dle zkusenosti a praxe a ne toho, co chces slyset. Ptal jsi se, my ti odpovedeli. Ale ty si porad cucas s prstu nejake veci, co jsme nerekli!

1. My ti to ohodnotili na 1000-1300 Kc a mozna by za to nekdo dal i 1500. To je 38-55 EUR. Ty sis zahadne vymyslel 20 eur. Kde jsi je vzal?

2. My nerekli, ze je to srot. Levna mince neznamena srot! Je to hezka mince i kdyz vypada precistena a poskozeny povrch, ale porad velmi slusna. Spousta lidi by byla za takovou minci rada. Srot jsi vytahnul ty, ne my. Srot v antice znamena obvykle mince v radech desetikorun.

3. Ono vubec se do toho zamotavas. I kdyz jsi argumentoval 2500-4000 Kc a ja ti napsal, ze ti podobne prodam za 2000 a "vydelas na tom", ta jsi najednou zacal psat neco o cene 1000-1400 za me mince atd. Sam jsi presel na realne ceny.

4. Pises, ze tu nechces davat nic, aby sis nevyslouzil negativni kritiku. Ale ta kritika nebyla za dotaz, my ti pomohli radi a zdarma a nic jsme od toho necekali. Kritika byla az kdyz ses s nami zacal hadat stylem "vy jste ktereni, kteri o tomn ho*no vi"

5. A hadas se a trvas na svem i pres jasne dukazy, ze si muzes takove mince bezne koupit levne (viz treba muj link na eBay).

6. Rekli jsme, ze tva mince je levnejsi, nez sis myslel. To je prece, pokud takove chces sbirat, super, ne? Vetsinu rimskych panovniku poridis do 1500 Kc (a z toho 90% jen do par stovek!). A to samozrejme mluvim o hezkych stavech. To je skvele zjisteni, ne?

Benik

Uživatel

Zaregistrován:
2. 5. 2017

Vytvořeno:
4. 6. 2017, 00:28

Fajn teda uz sa nad tymto nebudem pozastavat ale to mi odlahlo pretoze tu mozem zohnat mince do tisicekoruny kde bezne stoja od 2500 do 8000.kc trebars tie hore ktore sem dal ten pan zaplatim kludne 1200,pokial je zaujem k predaju rad tie mince po 1000-1200.kc odkupim,na tu moju kaslem uz ju riesit nebudem a ze stoji 5.korun,20.korun alebo 600 to je uz irevalantne ale tie od pana ktory si hovory Tovy tie mince rad kupim ani ma nenapadlo ze antika v cesku je tak levna a ktovie mozno tu kupim mincu ktora stoji miliony a tu ju kupim trebars za 2000.kc,vsetko je mozne nie?ved to na tych aukcnych serveroch je tak predrazene sakra kde na tie desattisicove alebo milionove ciastky chodia to by ma zaujimalo

Benik

Uživatel

Zaregistrován:
2. 5. 2017

Vytvořeno:
4. 6. 2017, 00:31

Nikde nikomu nepisem ze ste kreteni to prr zase nepretacaj slovicka

Tovy

Uživatel

Zaregistrován:
21. 11. 2011

Vytvořeno:
4. 6. 2017, 00:49

Prosim nez reagujes, cti poradne, co pisu.

Ja nepsal, ze mince za hodnotu 8000 tu sezenes do 1000 Kc. To jsi napsal ty. Ja psal, ze pri sbirani antiky muzes vetsinu cisaru (samozrejme jejich bezne mince) sehnat v hezkem stavu od par stovek do 1500 Kc (a to samozrejme i v zahranici).

Ja nepsal, ze ty me mince maji cenu 1200. To jsi psal ty. Precti si, co jsem u nich psal.

Antika v CR levna je. Ale treba link na MA byl z Nemecka. Takze i v zahranici MA sezenes levne (=normalni rozumna cena). Ja napriklad 99 % veci kupuji v zahranici kvuli kvalite.

Zacina to byt pekny trolling. Koncim psani k tomuto tematu, nema to zjevne cenu🙂

elsky

Uživatel

Zaregistrován:
23. 12. 2010

Vytvořeno:
4. 6. 2017, 08:30

To nemá. Beniků je plný internet🙂

drkelt

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2013

Vytvořeno:
4. 6. 2017, 09:30

Ja som za toho Aurelia nedal ani cent proste som ho dostal darem od jedneho pana tak som sa len preboha spytal aka by bola jeho realna cena nikomu som nenaletel,mam po vlastnom otcovi niekolko zbierok bankoviek vratane statoviek z roku 1919 a velmi vzacne statovky kde cenu nemoze spochybnit ani top zberatel ktore osobne overoval pan Moravec mam tiez Fereralnu mincu 10.kcs z roku 1993 kde je Rasin tiez velmi vzacna skusobna razba takze nemam len strieborne denare ale aj vzacne statovky a mince kde su ceny trosku na inej urovni ale to by bolo asi zbytocne na tuto stranku davat pretoze by som si akurat vysluzil negativnu kritiku,zaujimam sa o antiku chcem ju aktivne zbierat ale tiez nechcem do zbierky nejake bezcenne pliesky s ciny preto som sa na tejto stranke registroval ze mi tu ludia pomozu ked si clovek s niecim nebude isty ale vidim ze to je zbytocne premarneny cas podla kazdeho mam asi srot nie moc v hogofogo stave s cenou niekde okolo 20€

...je to prinajmenšom zvláštne, že svoj názor na hodnotu tvojej mince ti poskytlo asi 10 uznávaných odborníkov na antiku, resep. zberateľov antických mincí, a ty sa správaš ako ohrdnutá milenka, alebo malé decko - dupeš nohou voláš: "všetci naokolo sa mýlite, iba ja mám pravdu!"...

"všetko, čo k životu skutočne potrebujem vedieť, som sa naučil v materskej škôlke" Robert Fulghum

opal

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2016

Vytvořeno:
4. 6. 2017, 09:50

Nemám knihu u sebe, takže částky nejsou přesné.

"Žide! Jakou cenu má ten diamant, který si mi prodal loni za 5 000?"
Zeptal se vévoda.
"Dnes sotva 800". Odvětil Süss.

Benik

Uživatel

Zaregistrován:
2. 5. 2017

Vytvořeno:
4. 6. 2017, 13:31

ok cenu ste mi napisali ja dakujem za komenty od odbornikov(nieje myslene ako ironia takze neberte to vazne)poslem sem kludne odkazy na mince ktore by som ja relativne chcel mozno tu to niekto preda za par stoviek trebars do 1500.kc by bolo realne a nemusim pozerat na uplne rovnaku mincu niekde za 5-10.tis takze pohodicka,diky vsetkym za rozsirenie obzoru zaciatocnika ako som ja

Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

Vytvořeno:
4. 6. 2017, 13:41

To Benik,

pokud máte zájem popovídat si o cenách, tržních náladách atd., napište na můj e mail. Mince sbírám již téměř třicet let.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Benik

Uživatel

Zaregistrován:
2. 5. 2017

Vytvořeno:
4. 6. 2017, 14:20

ja by som chcel zbierat tieto mince,nemam ich moc len nejakych 30.kusov,ale ked vidim na aukcnich portaloch alebo eshopoch ako Aurea ci Argo tak tam je cena tychto minci fakt vysoka,neviem cim to bude ked mi borci odtialto tvrdia,co sice nespochybnujem kvality zberatelov od tialto ze cena tych minci je relativne nizsia nez sa vobec bezne predava,ako je mozne ze tie aukcne weby ci online shopy,maju tie ceny niekolkonasobne vysoke nez sa vobec bezne predava,trosku ako zaciatocnika by ma to zaujimalo ale cokolvek by som sa tu spytal tak si akurat vysluzim kritiku

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.