Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
16. 2. 2007
Fakt šikovně mincičko... koukám teda kam až to vyběhlo🙂
..::R::..
robert.kurucz@email.cz
Zaregistrován
7. 10. 2006
to mi povídejte, měl jsem o ně zájem a tak mám na konečné částce lví podíl, i když stejně neskončili v mé kapse😞 teda až na jednu ...
Zaregistrován
20. 7. 2007
Zaregistrován
7. 10. 2006
PEHU_: no promiň, nabyl jsem dojmu, že jí až zase tolik nechceš😉 věřím, že si brzy seženeš jinou, lepší ... 😈
Zaregistrován
9. 10. 2007
Tak dvě mince s kterými si nevím rady, v obou případech jde o kruhové peníze se lvem. Bohužel v mé literatuře jsem se s těmito variantami nesetkala, pokud někdo bude vědět ať napíše o co jde. První foto: tečky v osmičce ocasu. Druhé foto: měsíček před osmičkou ocasu, ten se však vyskytuje na mincích se čtyřrázem. Děkuji. 😉
Zaregistrován
9. 10. 2007
A teď něco pro potěchu oka. Denárový haléř markraběte Jošta. Typ IO s písmeny Y. Sejbal uvádí u všech ražeb a to nejen s písmenem Y nápis s IO, já však vlastním haléř s pořadím písmen OI!
Zaregistrován
7. 10. 2006
a kde je ta fotka?🙂
Zaregistrován
12. 8. 2006
To mincicka: Tak ten peníz opravdu stojí za to. Btw. kdyby byla finanční nouze, bral bych ho všema deseti.
Zaregistrován
7. 10. 2006
pardón, předtím se mi ty fotky nenačetli. pěkné pěkné, ten peníz se lvem nevím, ještě jsem to snad neviděl ... a denárek je mooc pěkný😃 jak dlouho to sbíráš?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.