Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
9. 10. 2007
Sbírám to dva roky, ale můj otec tyto mince sbíral v období 60-70.let, bohužel jen sbíral, bez určení a tak nyní když jsem mince podědila, dělám všechno pro jejich určení a utřídění, naštěstí měl takřka všechny mince s lokalitami nálezu a jádro sbírky tvořila část mincovního depotu někdy z období první republiky, bohužel se mu podařilo zachránit jen nepatrnou část. rodina mince rozprodávala postupně vždy když si chtěla přilepšit. 😞 😕 👿
Zaregistrován
10. 6. 2006
mincicka, len Vy zo zbierky už nič nedávajte. Ponúkate pekné razby, taktiež by som chcel mať po otcovi podobné. Len to prosím Vás nerozstrieľajte po aukciách, tiež mám syna a mrzelo by ma, keby moju zbierku rozflákal. Neberte to teraz osobne, sú tu samozrejme isté rozdiely, ale aj paralely. Hádam nie ste taktiež (ako Vaša rodina) v takej finančnej núdzi?! 🙄
Zaregistrován
7. 10. 2006
souhlasím s Archym! také bych chtěl takové mince podědit, ale nemám o koho😞
Zaregistrován
25. 4. 2007
no Archy, len počkaj až Ti syn povie, že ho to nezaujíma a také stará blbosti si kľudne možeš nechať,,, 🙄 🙄
Zaregistrován
10. 6. 2006
V tom prípade si ich nechám a po smrti nakážem šupnúť nášmu Vlastivednému múzeu. Myslím to vážne.
Zaregistrován
9. 10. 2007
Pánové nebojte se ty nejkrásnější kousky nedám ani za nic 😈 , prodávám jen to co mám mnohokrát a to proto abych sbírku rozšířila. 😁
Zaregistrován
22. 4. 2007
To já jsem ještě žádnou minci neprodal, nějak nemám to srdce. Jednou jsem zkusil prodat jeden bílý peníz, ale nikdo ho nechtěl 😞
Zaregistrován
7. 10. 2006
Topa77: Tys tam určitě schválně nasadil velkou cenu, aby ses s ním nemusel loučit co?😃
Zaregistrován
25. 4. 2007
Zaregistrován
26. 7. 2007
asi preto sa toto vola zberatelstvo😉
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.