Moderátoři: smith
Zaregistrován
11. 5. 2014
Dobrý den, našel jsem menší počet důlních známek (celkem asi 30ks) a rád bych se zeptal, zda je někdo vůbec sbírá a zda má smysl je nechat identifikovat/ohodnotit. V této oblasti jsem laik, ale mělo by se jednat o známky z 1. Republiky a starší..
Děkuji
Pavel
Obrázky:
Zaregistrován
4. 5. 2012
myslim si, ze je tu chlapik, co ma sukromne banske muzeum:)
mozno si to aj tu vsimne:)
inac:Mince Habsburků, banicke vyplatne znamky(ale problem je, ze toto nie su vyplatne banske znamky, preto tento prispevok mozno zmazu:(
Zaregistrován
1. 8. 2010
zbierajú sa ale tie staršie.Ktorými sa dalo platiť.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
11. 5. 2014
Děkuji za odpovědi. Počkám, jestli se někdo ozve, že by měl zájem, jinak je zase někam založím...
Zaregistrován
1. 8. 2010
skúste nafotiť tie kde je niečo napísané, tie kde sú len čísla asi nebudú zaujímavé.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
28. 2. 2012
bolo by nafotiť každú zvlášť s obidvoch strán
zlatak ešte ma len niekde čaká
Zaregistrován
11. 5. 2014
Nafotím, ale až se k nim za cca 2 měsíce zase dostanu. Teď odpočívají opět na půdě mezi potravinovými a oděvními listky z protektorátu (ty nafotím asi také...)
Zaregistrován
19. 7. 2012
Fajn nápad pofotit po jednej, ale všetky vyzerajú ako známky na náradie alebo pracovné známky. Aj v čechách sú ludia čo ich zbierajú, odporúčam ich odložit
Zaregistrován
11. 5. 2013
Ahoj. Aj mne môžeš poslať fotky. na mesaros.dusan@gmail.com Inak to sú osobné čísôa baníkov zo štítkárne. Vedel by si presne ku každej z ktorej šachty alebo bane je? Inak ak to nevieš tak to má skoro nulovú hodnotu.
Zaregistrován
12. 11. 2016
Ahoj! Jsem tu novej,narazil jsem na tento starý příspěvek. Cci se zeptat,jestli jsou ty známky ještě k mání,měl bych zájem.sbírám výdejní a fárací známky.Mohu nabídnout třeba něco výměnou..poštovní známky,mince.....určitě by jsme se domluvili...mail wandrpogo@seznam.cz dík Kabanos
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.