Zaregistrován
19. 11. 2010
Zaregistrován
26. 11. 2019
ahoj, kolega shani fotky slovenskych 1c 2c 5c minci 2019 z rolicky (nebo hadam i z obehu), konkretne stranu s hodnotou. Obehove mince nesbiram, tak nevim k cemu je to dobre (je vice variant?), ale pokud by byl nekdo ochoten, mozna staci i jedna z tech minci. Diky moc
Zaregistrován
23. 11. 2015
Zajtra naskenujem a dám sem.Sken je vernejší ako moje foto. Netuším čo hľadá, mohol by nám to prezradiť...😉 Ale len mince z obehu. Sú vlastne skoro UNC. Ja po tých rolkách nejako
nebažím. Nevidím dôvod. Dúfam, že som hodil do krabice všetky tri nominály..
-s-
Zaregistrován
23. 11. 2015
-s-
Obrázky:
Zaregistrován
26. 11. 2019
stani: diky a hlavne moc dekuje neznamo jak velka sberatelska komunita🙂
pry opravdu existuji drobne rozdily, kdy prave v sade 2019 je jina varianta, nez mince ktere miri do obehu
vice informaci k precteni zde
https://www.starshop-forum.de/viewtopic.php?f=115&t=8670
nestudoval jsem to, ale u 1c jde o vzdalenost hvezd od okraje
A z toho duvodu jsem byl pozadan, zda bych zkusil zprostrdkovat prodej 1c minci nebo nejakou vymenu, pry by potrebovali 20 ks ale hadam, ze by byl mozna zajem i o celou rulicku, pokud by nekdo mel, musel bych se jeste zeptat, zda maji zajem i o mince z obehu.
Tak pokud by nekdo mel zajem na tom nechat nejaky cas, spis nez obchod to asi bude dobry skutek pripadne ta vymena. Predal bych nejaky kontakt.
Zaregistrován
1. 6. 2010
Zaregistrován
23. 11. 2015
Už som to kedysi zháňal pre jedného Francúza. Museli mi to (banka) zohnať
v Žiline, bolo toho pár kg, mince boli v sáčkoch a niekde sa to na colnici vo Francúzku zamotalo, cestovalo to viac ako mesiac.. Viac problémov ako zábavy.
Tiež nešlo o zisk. Koľko ich chcel a zaplatil, toľko som mu ich poslal. Plus poštovné.
Nebolo to málo.. Tak neviem, či chcem byť aktívny. Nabehal som sa na poštu, kde v prdeli to je.. Nakoniec to vypátral on.
-s-
Zaregistrován
1. 6. 2010
Ak ide o 20 ks jednocentov a nevadí z obehu (vyberiem pekne) tak mi do mejlu pošli adresu... Skúsim cez týždeň pozháňať.
joeolahfamily@azet.sk
Zaregistrován
26. 11. 2019
stani: chapu
tomi: diky, poslal bych mu adresu co mas v podpisu, aby se s tebou domluvil (uzivatel meilot z linkovaneho fora)
Zaregistrován
7. 8. 2014
Dobry den,
Mam dotaz: Kamarad nekde vystrachal Kyperske 2€ ktere se hodnotou udajne pohybuje nekde kolem €200.
Je to tak? Co s nim? Je lepsi aby na nem sedel ci jej nekde prodal? Bohuzel nevim v jakem je stavu, ja sbiram Bohemiku tak ocenim jakoukoli radu.
Predem diky! 🙂
DWS
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.