Zaregistrován
4. 7. 2016
Podle fotek o.k, ale jak jsem se podíval pod lupou, ihned jsem vracel.Nevím, co je špatného na tom, že jsem jen chtěl upozornit na špatné fotografie. Smalty opravované bílou barvou, ramena opravované také. Na fotkách to není vidět.
Nesouhlasím.
Na fotkách poškození vidět jsou. Stačí se pečlivě podívat. Lidem s vizuálním vnímánim stačí dokonce i letmý pohled. Já takové schopnosti nemám, ale byl jsem upozorněn tady, tady,....
Zaregistrován
4. 7. 2016
Některá poškození.
Obrázky:
Zaregistrován
6. 1. 2013
Pokud se řeší prodej zde veřejně, jistě jako kupec máte právo upozornit na chyby v kvalitě, požadovat větší slevu a případně od nabídky odstoupit! To je svaté právo kupujícího.
Já jsem si dovolil asi dvě info smazat, neb takové filipiky sem určitě nepatří. Jednáme zde rovně a čestně moje funkce moderátora to dokonce vyžaduje.
ALE, při nespokojenosti s práci moderátora lze navrhnout odvolání z funkce Altmanna a zároveň navrhnout do funkce někoho jiného.. Myslím, že jsem zde vše vyjasnil a objasnil dokonale?
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
3. 9. 2013
Upřímně, já jsem kříž zaplatil, díval jsem se na něj pod lupou při umělém světle, vratil jsem ho cca za 3 minuty, až když jsem se na něj podíval znova při světle denním.Na fotkách není vše vidět.Co si tak letmě pamatuju, tak levé rameno averzu, smalt poškozen, trochu to je i vidět na fotkách.Ale je to každého věc.
Zaregistrován
23. 11. 2015
Už zas? Vždy pred vianocami...😋
-s-
Zaregistrován
3. 9. 2013
Dobrý den, nabízím k prodeji medaili 2 národního odboje + stužky.Luxusní sběratelský stav.Cena 320 Kč + 65 Kč poštovné.V případě zájmu mě prosím kontaktujte na cmp@centrum.cz
Obrázky:
Zaregistrován
3. 9. 2013
Zaregistrován
28. 10. 2015
Něco mi připomíná. ...
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com
Zaregistrován
6. 1. 2013
Pánové klid, každý má právo prodeje na aukru, popsané to je OK. Prosím nebudeme k tomu opět mluvit. Děkuji.
Ladislavaliev@atlas.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.