Zaregistrován
19. 10. 2011
Predám tieto vyznamenania
25 rokov zdravotníctva s mini-180euro
Odboj -Jadran-pre vážneho záujemcu môžem poslať aj foto reversu 180euro
Rad Vlasteneckej vojny 2.st.udelený príslušníkovi 2.parabrigády s dokladom Slováka 70euro posielam aj do ČR,ceny v korunách v prepočte
mikulas.strenk@gmail.com
Obrázky:
Zaregistrován
19. 10. 2011
ešte
Obrázky:
Zaregistrován
19. 10. 2011
ešte
Obrázky:
Zaregistrován
19. 10. 2011
Jadran je odložený.
Zaregistrován
3. 9. 2013
Asi mě zde již nebudete mít rádi, ale opět musím upozornit na neseriozní jednání. Projevil jsem zájem o medaili "Jadran".Vše bylo v pořádku, cena 180 euro, byli jsme domluveni, že prodávající zašle foto druhé strany. Fotografii zaslal, závěsný kroužek byl omotán mini.stužkou. Až po vyžádání dalšího fota mi prodávající sdělil, že je kroužek prasklý a nějak cínovaný. Kdybych nebyl ostražitý, už by byla medaile za 180 eur pravděpodobně doma a mě zbyly oči pro pláč.
Zaregistrován
19. 10. 2011
Krúžok bol vnútri v stuhe,mňa by nenapadlo hľadať chybu v tom,či je rozpojený alebo nie .Aká neserióznosť,vrátil by som peniaze a vy mne materiál.Vážte si nabudúce slová,ktoré verejne publikujete.
Zaregistrován
3. 9. 2013
Jen jsem chtěl upozornit další zájemce o medaili, když jste to zde neudělal vy a medaili stále nabízíte.
Zaregistrován
6. 1. 2013
Pánové, je to poučení, že obrázek musí být avers i revers a vše v perfektním provedení. To je věc prodejce a ten kdo kupuje musí být pravda ostražitý a pozorný. Já to zde nechám jako poučení, ale jako moderátor si vyhrazuji, že pokud nebude obrázek perfektní, upozorním prodejce a příště smažu. Pokud jste si vše vrátili (peníze-medaile) je to v pořádku, stát se může cokoliv.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
19. 10. 2011
Položky k predaju nie sú aktuálne.
Zaregistrován
3. 9. 2013
Přátelé, přeji všem vše nej, hodňě přírůstku do sbírek.Opouštím tuto skupinu.Nechci čelit trestním oznámením atd.Mějte se
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.