Zaregistrován
6. 1. 2013
Jojo, to je takový problém, jako by Vám někdo nabízel hliněné kuličky😁 🙄 😁 😃 😮
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
23. 10. 2006
Nóóó za našich mladých čias tie kuličky bol strategický tovar jak na hru , tak do gumipušky .😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
17. 1. 2017
Zaregistrován
17. 1. 2017
Abych vás VY DVA KLUCI NEZBEDNÍ zas tak moc nenaštval, tak samozřejmě jsem z toho udělal konvolut a hlavní tahoun byla ta druhoválečná ruská přezka... a to někomu už stálo za to koupit i ty cingrlátka u toho... proč to víte , že ? Já taky ! 🙂 😉 😃 😋 😮 😆 😁
Zaregistrován
6. 1. 2013
Bavíme se vždy obecně se snahou nikoho neurazit či se dotknout ješitnosti. Jsou zde pravda i mladí pionýři, kteří začínají.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
17. 1. 2017
Ale já to nebral, jako zlé rejpání a taky jsem vám se smíchem a humorem odpověděl. Vždyť se směji na celé kolo viz smajlíky. Kluci těším se na to, až jednou ulovím špek a vy budete vyvalovat kukadla a budete pochtívat do sbírky po Lachtánkovi .... ale nedám, ani za prase ... nic nebude !!! 🙂 😉 😃 😋 😮 😆
Zaregistrován
15. 12. 2017
Zdravim, vedel by mi niekto ocenit koreu? Dakujem
Obrázky:
Zaregistrován
6. 1. 2013
Chci být slušný, ale psal jsem Vám, že musíte vždy poslat přední i zadní stranu. Jinak to prost+ě nejde, výrobci atd. to musíme vidět. Pokud nebudete tyto věci respektovat, běžte někam jinam. Toto berte jako poslední moji prosbu k Vám. Děkuji(potom nastoupí mazání)
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
15. 12. 2017
Strasne dlho to nacitava a nejde mi poslat viac ako jedna fotka, poslem aj druhu stranu.
Zaregistrován
15. 12. 2017
Druha strana
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.