Zaregistrován
8. 9. 2016
Prodány jsou medaile za :
Sevastopol
Kavkaz
Leningrad
Moskvu
Stalingrad
Zaregistrován
8. 9. 2016
Medaile Za Odvahu a Za Bojové Zásluhy na kvadratorku jsou prodané.
Zaregistrován
6. 1. 2013
Nabídka, která se týče odznaku učiliště jsem vše smazal. Děkuji "T" za upozornění a nabídky typu aukra prodej sem přímo nedávejte. Osobně se zde snažím odznak ohodnotit a dotyčný si z toho dělá prodej, pochopitelně za nejvyšší ocenění.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
23. 11. 2015
Altmann sa nám presťahoval.. Či nie?😉
-s-
Zaregistrován
15. 8. 2012
Zdravím,
dával jsem vedle do fora na určení tento kříž na fotkách,nikdo k tomu nic nenapsal.Chtěl bych znát jeho cenu,případně bych ho následně i nabídl k prodeji,kdyby měl někdo zájem.Co jsem pátral na netu,tak je to asi miniatura Viktoriina kříže (nejvyšší britské vojenské vyznamenání).Tentokříž se uděloval spolu s miniaturou a ještě přidaným ještě miniaturnějším křížkem ,přišitým k té stuze( což by měl myslím být ten můj).A jelikož se jedná o sběratelsky hlavně v cizině velmi ceněné vyznamenání,napdalo mě ,že i tento můj kříž by mohl být cenově zajímavý.Tak kdyby měl někdo nějaký postřeh k němu,případně nacenenění,budu jen rád.Přidávám i odkazy,kde je tento kříž na fotkách jako doprovodný k tomu hlavnímu kříži.
https://www.ebay.co.uk/itm/WW1-Victoria-Cross-Ribbon-bar-attributed-to-Colonel-John-Sherwood-Kelly/164758551234?hash=item265c5ffac2:g:o98AAOSw91NgThtg
http://militaria.ee/2018/05/20/important-victoria-cross-ribbon-mini-medal/
Obrázky:
Zaregistrován
6. 1. 2013
ANO,, ale toto je upravený odznak z čepice daného pluku, to si najdete na anglických stránkách. Tedy plukovní odznak což také není zle, ale něco k tomu chybí a tak i cena musí být za poškozený plukovní odznak.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
6. 1. 2013
Ještě je nutno napsat velikost a po diskuzích bych křížek určitě omyl vodou a tělovým mlékem.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
15. 8. 2012
Já vám děkuji za informace,jinak velikost křížku je 17,5 mm.Docela by mě zajímalo,proč by jste použil to tělové mléko?Zkusim nahledat ty stránky,které se tomu přímo věnují,ještě jednou díky!
Zaregistrován
22. 7. 2019
Vážení, koupím, nebo vyměním vyznamenání Za statečnost. Nejlépe typ ČSSR. Udělený kus. Klidně bez krabičky. . V případě zajímavého pěkného kusu jsem ochotný připlatit nad běžnou cenu. Díky moc všem. Fearone@seznam.cz
Zaregistrován
6. 1. 2013
Tělové mléko je můj omyl a omlouvám se, správně je omytí vlažnou vodou s kapičkou či kapkou tělového jemného mýdla co používá každá dáma či žena. Ještě jednou, byl to omyl z mé strany. Škoda, že jste se někdo neozval ihned.
Ladislavaliev@atlas.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.