Zaregistrován
27. 9. 2015
...koukám a se stydim ....Marillin jo žena mi furt říká , když chlastáš tak nepiš a já na just budu psát😃 😃
Zaregistrován
25. 10. 2017
Pánové, nemá náhodou někdo na prodej bronzovou medaili signum laudis bez stuhy? Děkuji.
Zaregistrován
17. 3. 2015
pozdravujem všetkých, mal by som záujem o medaile razené v Ražebne Karnet & Kyselý pre Liptovské múzeum Ružomberok v 30 tych rokoch minulého storočia, značka na medailách LMR. Na medailách sú takmer výhradne význačné objekty mesta Ružomberok. Foto pre ilustráciu.
Obrázky:
Zaregistrován
8. 5. 2013
Zdravím, nabízím k výměně za MVK s KD stříbrný záslužný kříž s korunou v pěkném stavu, vše řádně značeno a puncováno /výrobce Wilhelm Kunz - Wien /
za případné nabídky děkuji. Kontakt na yndos@seznam.cz
Obrázky:
Zaregistrován
8. 5. 2013
Zdravím, koupím stříbrnou puncovanou "Signum Laudis " FJ I.
Pokud by měl někdo navíc jeden kousek uvítám Vaši nabídku. Koupím i jiné vyznamenání FJ. Kontakt na mne : yndos@seznam.cz
Zaregistrován
25. 10. 2017
Zdravím všechny. Nemá zde někdo na prodej medaili Za chrabrost a pamětní Bachmačskou medaili? Za chrabrost může být i bez stuhy a varianta je také celkem jedno. Děkuji.
Zaregistrován
8. 9. 2016
Zdravím a nabízím k prodeji
Řády partizánů maršála Tita
Ag Řád Bratrství a jednoty II. stupeň -značeno,signováno a puncováno.Celková váha Ag řádu je 53,20gr
Cena je 850,- + pošta v rámci ČR 80,-
Ag Řád Partizánske Hvězdy III.stupeň-značeno, signováno,puncováno.Celková váha Ag řádu je 20,69gr
Cena je 850,- + pošta v rámci ČR 80,-
Více na email: rebel76@seznam.cz
Obrázky:
Zaregistrován
8. 9. 2016
Nešlo vložit fotky naráz😥
Obrázky:
Zaregistrován
8. 5. 2013
Zdravím, poptávám stuhu k řádu železné koruny, kdyby náhodou někdo měl k prodeji. Za nabídky předem děkuji.Kontakt na yndos@seznam.cz
Zaregistrován
27. 7. 2022
Koupím Řád práce, poptávám 1 i 2 typ ( pro své malé muzeum )
Kdybyste měl někdo navíc, budu rád za nabídky
prazak5217@seznam.cz
Foto ilustrační z netu.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.