Moderátoři: smith
Zaregistrován
17. 1. 2014
A odroda nie je podstatna. Vzdy ma udivovalo, ako moj domaci v hr odovodnoval, preco kazde rano jeho zena zametie asi 50 kg fig do kanala. Maros, nepoznam recept😆😳🙈. Hovorim mumoj domaci preto, lebo som unho szravil asi 10 sezon, s kovidom sa to prerusilo, jeho zena mala karcinom na prsiach a teraz sa mu normalne bojim zavolat
Zaregistrován
17. 1. 2014
Ahaaa. Mam doma asi 3 metrovy krik, ktory mi vzisiel sam od seba kusok od cisticky. Bohuzial tlaci susedovi na obvodovy mur, tak ho na jar musim dat von. Skoda. Uz mam z neho 6 raszlin a z jary ho nedam von normalne, ale cez vzdusne potapanie. Vlastne uz mam zaujemciv na vsetky kusky
Zaregistrován
23. 10. 2006
Môj figovník je skôr kriak ako strom, ale posledné dva roky som spokojný z úrodou, neskutočne veľa liečivých látok obsahujú figy.
Podobné stromové figy má môj priateľ z Mane, to verím pokiaľ nestíha môže hafo plodov zmiesť do priekopy, čo je škoda tam by som hodil do súdka a išiel na odrodovú "medicínu".
Momentálne sa teším ako mi porastie Kamčatská čučoriedka zasadil som osem kriakov, musím však hneď na jar metodicky usmerniť moje drozdy aj oni milujú čučoriedky.
Nejako mojou lenivosťou ma pripravili o značnú časť arónie...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
17. 1. 2014
Tak on kazdy figovnik je skor krisk ako szrom
Zaregistrován
17. 1. 2014
Uz ma fakt stve to to doplnobanie pismen v texze
Zaregistrován
17. 1. 2014
Pre mna osobne bol hodne poucny ten pokec od sudruha nataradzu o tom ako nikto neriesi co ma kto oblecene vo "vyspelych zapadnych spolocnostiach" asi preto ma coraz viac miest v taliansku, spanielsku, francuzskz atd predpisy v duchu, ze nechcu, aby sa im po meste producirovali poloholi pokerovani blbci
Zaregistrován
29. 11. 2020
Samozřejmě, takové excesy mě taky obtěžují. V Praze každou chvíli polonazí chlapi, ožralí, tancují, zpívají, skandují, potetovaní, zmalovaní barvičkama, jenom dělají bordel. To je skoro pokaždé, když je nějaký velký fotbalový zápas. Ale to je daň za svobodnou společnost, co s tím kdo udělá.
Jinak s tím soudruhem jste asi trochu vedle, jako divý tu maže příspěvky Koniáš, a grofik chtěl vítat kytičkou rusáky na Slovensku, když napadli Ukrajinu, pokud si to dobře pamatuju. :-)
Zaregistrován
17. 1. 2014
Nenene.. Soudruhu natarodzo😆😆, my uz to tak trochu histo icky zname. Lidi jako vy jsou tak nejak uz hned videt.
Zaregistrován
17. 1. 2014
Soudruhu nataradzo, co tak priznat si, ze ste p r oste v prde
li? 93
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.