Moderátoři: smith
Zaregistrován
29. 11. 2020
Nemám ten pocit. Každopádně je potřeba Vám poděkovat za ty vulgarismy, protože budou samy o sobě dostatečným důvodem ke smazání celého tohoto zbytečného tématu. :-) Dobrá práce. :-)
Zaregistrován
23. 10. 2006
Myslím ku vášmu stupidnemu správaniu ešte používa mierne výrazy.
Osobne ohľadne vášho správania, neviem je to vrodené, alebo získané nejakov krizovou situáciou?
Tož otázka za milión...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
29. 11. 2020
Je to tu úsměvné. maros neumí psát na mobilu, a ještě si myslí, že je to chyba mobilu. Zároveň se ptá, jestli má ještě někdo na Slovenksu olistěný fíkovník teď v lednu. Grofik zase z dlouhé chvíle postuje fotky z loňského léta. Vy jste se, chalani, ozaj hledali, až jste se našli. :-)
Zaregistrován
11. 1. 2024
maros napsal/a:
Jj figovnik, ficus carica, ale nahnevajte sa na mna rovnaka otazka, to tam mate este listy?
Obrázky:
Jistě, mičurinec Grófik na tom svým kamenitým úhoru i teď v lednu při třeskných mrazech -20C sklízí kromě fíků i třešně a Pomelo.
PS: Opravdu mi hlava nebere, jak se někdo může takhle tupě ptát..
Zaregistrován
11. 1. 2024
Jinak Vítejte na nově založeném ovocnářském a zahrádkářském sub-fóru, kde se můžete dozvědět, jak správně roubovat či hnojit slívy a marhule. Ano sbírat se dá (kromě známek či mincí) prakticky cokoli - třebas v lese houby, na záhoně jahody či popadaná shnilá jabka..
Zaregistrován
3. 11. 2010
A to ti stálo za založení nového nicku?
Igni probatur aurum, virtus miseria...
Zaregistrován
11. 1. 2024
Koniáš napsal/a:
A to ti stálo za založení nového nicku?
A je to snad nějak zakázané?
Navíc, my si tykáme, soudruhu?:)
Aby bylo jasno, mně je to úplně jedno - mně osobně tohle Grófikovo vlákno nijak nevadí ani nepřekáží.. navíc tu bude aspoň legrace:) Já chtěl jen vtipně poukázat na bezbřehou lidskou hloupost;-)
Zaregistrován
23. 10. 2006
Hmmm, došiel aj Kral-Ubu?🙄
Africkú ani Juhoamerickú flóra a faunu ešte nekomentujeme.
Koniaš úprimnú sústrať...😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
29. 11. 2020
Bože, do kohos to duši dal!
Král Ubu je Polák, to snad ví každé malé dítě.
Koniášovi opravdu upřímnou souvrať, chudák musí mít tiky, že tady nemůže mazat. :-)
Zaregistrován
3. 11. 2010
Já jsem rád za každý příspěvek, který smazat nemusím.
Igni probatur aurum, virtus miseria...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.