Moderátoři: smith, Koniáš

Wengous

Uživatel

Zaregistrován:
20. 6. 2013

Vytvořeno:
21. 6. 2013, 21:26

Ahoj,

na tomto fóru jsem krátce. Přesto, jak jsem si pročítal různé příspěvky, potřebuje hodně lidí, včetně mě, pomoci s určováním minerálů. Proto mě napadlo vytvořit na facebooku skupinu přímo tomu určenou. Proč zrovna facebook? Podle mě je velmi rozšířený, případná registrace zabere pár minut. Dále se lehce dají nahrát fotky, pod které se dá napsat komentář. Vše je pak v galerii přehledně zobrazeno (každý se může podívat nejdřív, zda se jeho minerál nepodobá některému už vyřešenému).
Co si o tom myslíte? Ptám se spíše zkušených, kteří odpovídají zde na fóru. Věnoval by někdo trochu svého času a pomohl těm, kteří v tomto oboru nejsou tak zkušení? Myslíte si, že by se to mohlo trochu rozšířit (aby tam nebyli aktivní 3 lidi, které by to přestalo bavit).

Beru každou kritiku, radu, zamítnutí i podporu🙂

hosnajakub@gmail.com

Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

Vytvořeno:
21. 6. 2013, 21:31

znám hodně lidí, co facebook bojkotují (a je to dobře)🙂

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

Vytvořeno:
22. 6. 2013, 01:28

A já k nim patřím!😉

turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

Vytvořeno:
22. 6. 2013, 02:46

Já také😉

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

Vytvořeno:
22. 6. 2013, 08:31

Ja FB sice "pouzivam", ale o jeho vyznamu a uzitecnosti prilis presvedcen nejsem (mam tam par kontaktu na lidi, s nimiz nejsem spojen jinak, ale jinak sledovat FB od urciteho veku znamena byt den co den konfrontovan s vymesky a jinymi vydobytky ve vsech ohledech jedinecnych potomku pratel a to se neda, takze ze 130 "pratel" mam zaputych jen cca 20).

Myslim, ze by se velice rychle jako problematicke ukazalo vyhledavani, jak v prispevcich, tak v galerii. Co bych doporucil ja je nainstalovat na nejaky sprizneny server napr. Wikinu (pro ukazku neco, co je zde: http://noel.feld.cvut.cz/vyu/a2m99mam/index.php/Hlavní_strana) a nezavisle k tomu se da myslim bez problemu pouzivat toto zajete a zazite forum. A verte tomu nebo ne, ale bude to 10x ne-li 100x efektivnejsi nez FB.

Nebo si zalozte vlastni web a muzete ty fotky spravovat sam a diskusi vest opet zde.

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

Vytvořeno:
22. 6. 2013, 09:02

znám hodně lidí, co facebook bojkotují (a je to dobře)🙂

Zdielam podobný názor.

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Wengous

Uživatel

Zaregistrován:
20. 6. 2013

Vytvořeno:
22. 6. 2013, 15:21

Chtěl jsem udělat nějakou externí věc, abych tady svými problémy nezahltil tohle fórum 😈

hosnajakub@gmail.com

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

Vytvořeno:
22. 6. 2013, 15:31

pokud to bude v sekci kam to patri, tak bych se zahlceni nebal (staci se napr. podivat na nejaka vlakna tykajici se minci a pochybuji, ze se v dohledne dobe jedincum zabyvajicim se mineraly podari dosahnout takoveho objemu dat a prispevku). a pokud ano, pochybuju, ze to bude nekomu vadit

na druhe strane - nikdo prece nikomu tvorbu sprizneneho FB nezakazuje, vzdyt to staci zkusit, jakou to bude mit odezvu.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.