Zaregistrován
14. 9. 2011
To neviem za čo si ju kúpil. Ceny od toho pána boli na môj vkus hrozne vysoké a to nedosahovali aukčné ceny. Mňa tie mince odradili hneď tým, že neboli dočistené.
A tvoj obol je určite krajší ako je ten môj mrzák FERIII.
bennito@centrum.sk
Zaregistrován
1. 8. 2010
ceny týchto prckov klesajú a záleží od záujmu. Napríklad obol Leopolda I. som teraz kúpil za zhruba polovičnú cenu ako pred 2-3 rokmi. Osobne by som tu cenu tohoto obolu odhadol na 50 Eur ale ja by som asi nedal ani toľko, kedže to nie je moja srdcovka.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
18. 1. 2010
za 50 euro bych ho hned bral🙂
Zaregistrován
12. 6. 2012
mne zas minule ponukali tento rocnik 1638, tiez sa mi zdalo cca 90€ vela, najma preto ze je trochu okusany, ale pekny letopocet je.
Obrázky:
Zaregistrován
17. 10. 2012
pozeram, ze existuju varianty s bodkami kolo madony a bez bodiek.. NIekedy sa daju kupit za babku a niekedy nie, ide o to, ze malo ludi sa venuje drobotine prave ferdinanda II. - 21 aukcia pannoniaterra 2007 skoncil tento obol dost prehnane. Navyse ho vela ludi prisudzuje k denarom, nakolko vsetky ferdinandove drobne mince su z takto ,,kvalitneho,, striebra
satestsat12@gmail.com
Zaregistrován
12. 6. 2012
ten obol co mne ponukali nedavno bol v akcii este pred 7 rokmi?
Zaregistrován
18. 1. 2010
nebyl by k mání nájaký obol v krásném stavu?Dobře bych zaplatil
Zaregistrován
17. 10. 2012
to neviem saracen🙂 ci ho tebe nukali a za kolko, ale ako aj dula pisal, ze ceny sli dole..napisal som to len pomimo😋
satestsat12@gmail.com
Zaregistrován
17. 1. 2014
len tak na oživenie, stretli ste sa niekto s takto vyrazeným letopočtom? Je to podľa vás iba nedorazené, i keď si neviem predstaviť ako - iba jedno miesto v strede, alebo tak bolo vyrobené razidlo? Na porovnanie posielam dva s rovnakým letopočtom a jeden z nich má číslice obdobne umiestnené voči štítu ako tento. A ešte iba tak na pokuk dvojráz (?) s vcelku na Ferda peknou madonou.
Obrázky:
Zaregistrován
24. 3. 2010
Podľa mňa je to chyborazba, teda posledná číslica nebola ani na razidle. Celkom zaujímavá vecička, gratulujem.
Spodný denár je razba Mateja II., madony na jeho denároch sú podľa mňa najkrajšie vypracované v porovnaní s ostatnými Habsburgovcami.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.