Zaregistrován
10. 6. 2006
No ešte ho oslov priezviskom a už ti naozaj poďakuje... 😈
Inak myslím, že to nebude až také zlé a nikto sa toho chytať nebude, ale osobne by som tiež bol trochu opatrnejší... 😲
Zaregistrován
24. 5. 2012
Zdědil jsem to přece po dědovi, to trestný není🙂
Zaregistrován
27. 12. 2009
Co jsem se tak zběžně koukal, velkou část tvoří brněnské a kutnohorské ražby (velké nominály), dále je tam zastoupena jáchymovská a pražská mincovna (v 3 krejcarech). Ale jsou tam i ražby u nichž si nejsem jistý mincovnou. A jako opuštěný siroteček je tam už zmíněný 3 krejcar Karla Rakouského z Nisy. Ten mě celkem zajímá, protože i když je to běžný kiprák, ve sbírce ho nemám😃
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Zaregistrován
18. 1. 2010
mě to nejde otevřít😞
Zaregistrován
24. 5. 2012
galerii jsem pro jistotu zamkl, napiš email a já ti pošlu heslo. Archypov a Makajka mají pravdu, raději to nebudu takhle zveřejňovat.
Jinak díky za info k mincím
Zaregistrován
28. 6. 2008
Podívej, asi takto- již jsi to zveřejnil, což na jednu stranu nemusí být takové zlo, naopak, pokud necháš někoho, aby vše pečlivě popsal, zvážil a sepsal o tom článek, alespoň to k něčemu poslouží. Tvé jméno nikde uvedeno není. Hlavně to prosím nerozprodej dřív, než to někdo opravdu popíše. To by byla obrovská škoda.
PS: už jste se vůbec někdo od tud rozhodl to popsat?
Zaregistrován
28. 6. 2008
PS: prosím tě, pošli mi také to heslo, ráda bych se na to mrkla. Mail mám když klikneš na přezdívku. Dík.
Zaregistrován
6. 7. 2009
Co jsem na to vcera mel moznost jeste pred zablokovanim kouknout tak nejvyssi hodnotu vidim prave v dokumentacni rovine jako uceleneho nalezu. Konkretni nabidka na jeho zpracovani uz tu m.j. padla od Dracka a pokud by se vyuzila i Oliverova nabidka na provedeni hydrostatiky tak by to bylo super. Takze nyni zavisi vse jen na Jimmovi jak se k tomu postavi. Jinak bohuzel vetsina minci je v horsim stavu zachovalosti coz ale u kiprovych minci z obdobi de Witteho konsorcia moc neprekvapuje.
Zaregistrován
7. 10. 2006
no vzhledem k tomu, žes dal ten nález na DW, už nemusíš nic tajit, a protože DW sleduje i odborná veřejnost, už si o tom vyprávějí určitě i na akademii věd 😆 a žádná báchorka o dědictví Ti nepomůže, naopak budeš muset zaplatit dědickou daň 😈
takže využij nabídky Dráčka, nech nález oficiálně zdokumentovat s tím, že nebudeš nikde uveden jménem, mince Ti zůstanou a odborná veřejnost se spokojí s podrobným popisem depotu ...😉
Zaregistrován
16. 2. 2008
Nějak inteligentně zdokumentovat by se to rozhodně mělo a Dráčkova nabídka zatím vypadá jako nejlepší řešení.😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.