Zaregistrován
18. 1. 2010
můj email je honnval@seznam.cz díky za heslo
Zaregistrován
24. 5. 2012
Ano o zadokumentování se mi ozvalo vícero lidí a určitě to nechám udělat. Jen ta Praha mě trochu děsí, mám to hooodně daleko (JM)🙂
Zaregistrován
15. 7. 2007
no tak pak jsem tu ja😉
nafotim, zvazim, zmerim, provedu hydrostatiku a Dracek napise omacku... 😈
Zaregistrován
6. 11. 2008
Jimm22: Spolupráce s Oliverem se vůbec nebráním, protože vím, že přesnost informací od něj případně získaných je vysoká a věrohodná. Ještě mne napadá teoreticky možnost, aby se zpracování případně ujmul JV64, který je relativně z regionu majitele(ale nevím jeho názor, je to jen návrh možnosti). Hlavně by bylo škoda ten nález nezdokumentovat v celku.
Dej mi případně vědět na mail: 2002martin@seznam.cz , kam bych také poprosil zaslat heslo k obrázkům. 🙂
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
15. 5. 2009
Pokud by to bylo k oliverovi do Brna z hlediska vzdálenosti rozumné a je ochoten udělat tento díl práce, tak je to ideální stav, na "omáčku" se rád podívám, zaslouží si to ale vyhodnotit i z hlediska místních poměrů za 30leté války, které s uložením většinou souvisejí. Tam by se mohl zapojit i někdo z okolí, když bude jasnější místo. Má-li ovšem někdo jiný k tomuto tématu celkově blízko, dám přednost.
Zaregistrován
6. 11. 2008
jv64: To je fajn, přece jen budeš mít asi více regionálních informací(případně znát lidi zabývající se historií toho regionu) než já z Prahy... 😉
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
24. 5. 2012
Brno je pro mě přijatelné🙂
Zaregistrován
15. 7. 2007
ok, takze napis zpravu a presuneme se na e-mail...
Zaregistrován
10. 6. 2006
Tak nech vám to vyjde, teším sa na pekný článok.
Zaregistrován
12. 8. 2006
To Jimm22: poprosím taky o heslo ke galerii na mail ;-) Díky moc
trinitr@volny.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.