Zaregistrován
21. 12. 2014
Vždyť aukce ještě pokračuje🙂
Zaregistrován
21. 2. 2014
No jo...ale včera už skončila...jinak bych se odkaz nedával - trochu mi to připomíná film Na Hromnice o den více (raději bych se zaseknul v nějaký nepracovní den🙂
Zaregistrován
21. 1. 2011
ved konci az dnes vecer - pozri udaj vpravo hore
Obrázky:
Zaregistrován
21. 2. 2014
Já jsem tím chtěl říct, že je to nějaká chyba v Aukru (včera to skončilo a teď to rozjeli znovu, nevím proč)....nejsem tak blbej, umím už skoro všechna čísla!😃
Zaregistrován
21. 1. 2011
tak to je potom vsetko v najlepsom poriadku🙂
Zaregistrován
26. 3. 2012
Dobrý den, dokázal by prosím někdo určit mincovnu u této zubožené grešle 1624? Můj Novotný mi v tomto moc nepomůže… Předem děkuji.
Zaregistrován
19. 1. 2008
pokud je 1624, tak to není Ferdinand III., ale jeho tatík, Ferdinand II., takže jsi ve špatné sekci, a navíc bez fotky to určení půjde těžko, i když to bude nejspíš Vratislav :-)
Zaregistrován
26. 3. 2012
Jé... omlouvám se! Fotka se prvně nenahrála a ani teď mi nahrávání nefunguje, nechápu proč. Díky!
Zaregistrován
18. 3. 2014
Za těch několik let jsem ročník 1 Krejcar 1638 GRAZ neviděl v nabídkách. Zasílám k nahlédnutí
Obrázky:
Zaregistrován
21. 2. 2014
Ahoj..nevypadá špatně. 1krejcary teda nijak speciálně nesleduju, ale určitě není často k vidění. Jestli a jak moc je vzácný nebo ne, to bych nechal na povolanějších - i když v poslední době to tady vypadá, že mince Ferdinanda III snad ani nikdo nesbírá😕
Podle Herinka je to typ 869, první ročník tohoto nominálu Fer. III co byl v Hradci ražený a punc s tímhle portrétem byl používaný kontinuálně na dalších ročnících, jak ostatně bývalo v téhle mincovně evidentně zvykem.
Přikládám foto svého 3krejcaru s více méně stejným nebo podobný portrétem. O poznání běžnější věc, ale ať se tu něco děje🙂
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.