Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101
Zaregistrován
3. 3. 2015
hledám příznivce emise Ru. 35 - 41 o vzájemné předávání jakýchkoliv poznatků k
této emisi pro zajímavost posílám sken 50 kr kde se traduje, že tato hodnota nemá deskové vady rád přivítám i další ukázky předem díky za odpověď Jirka z
Moravy
Obrázky:
Zaregistrován
12. 10. 2010
Nemýlím li se, tak jsem od Vás už něco pokoupil na áčku... Tada nic z 35-41
Zaregistrován
3. 3. 2015
už si vzpomínám a můžete kupovat dál mimo tu 6 emisi všechno pouštím když tak pošlete chyběnku myslím, že by se něco našlo Jirka
Zaregistrován
12. 10. 2010
Jó, kdyby na to tak byl čas - dát do kupy pořádnou chyběnku. Když jsem cca před pěti lety říkal, že mám málo času, tak bych si zpětně zasloužil naliskat...
Ale pokud by jste měl nějaká pěkná razítka na I. emisi, tak bych nepohrdl...
Zaregistrován
3. 3. 2015
určitě se nějaká najdou zkusím poslat mailem sken Jirka dobrou noc
Zaregistrován
3. 3. 2015
pro pana regulu-jana tak jsem prošel jedno z alb první emise a tady je pár razítek
posílám i pár se slovenskými a maďarskými razítky snad sw vám bude některé hodit Jirka z Moravy je možné je vyměnit za razítka z 6. emise díky
Obrázky:
Zaregistrován
7. 6. 2010
ked pozeram na tie ceny som rad, ze to nezbieram :-)
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Zaregistrován
7. 6. 2010
uf som sa zlakol, ze realne, tak zberatelia stareho Rakuska si pridu na svoje.
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Zaregistrován
22. 7. 2011
V dnešní době se razítka sbírají a mají svoje ceny, ale musí být na naprosto krásně střížených známkách, musí být celá (nebo téměř celá), naprosto čitelná a především se musí jednat o zajímavá, málo viděná razítka z menších poštovních úřadů.
Známky samotné v této sběratelské oblasti moc v módě nejsou a proto, pokud chceme sbírat typologii, papíry, odstíny barev atd., podmínkou musejí být zajímavá razítka, která zatím táhnou, i když jsem měl kdysi luxusní soubor razítek (němá, veronské a milánské padělky atd.) a trvalo delší dobu, než jsem se jich zbavil. Jó, dopisy je jiná záležitost.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.