Moderátoři: smith
Zaregistrován
7. 10. 2006
také se mi líbí staré české komedie typu Čtyři vraždy stačí drahoušku (to jsem viděl nejméně 50x), Zítra vstanu, opařím se čajem atd., ty nemají chybu !!
Zaregistrován
17. 8. 2010
Ja bych ze starsich komedii jmenoval Svetaky. Ti urcite stoji za to...
Zaregistrován
16. 2. 2008
A co Rozmarné léto, film filmů😋
Zaregistrován
17. 8. 2010
Kvalitnich komedii je cela rada. Je to mozna trochu mimo, ale na hodne kvalitni urovni byly drive i detske serialy (namatkou Arabela, Pan Tau, Letajici cestmir, Krecek v nocni kosili, Navstevnici) - ty davali snad v celem tehdejsim vychodnim bloku ale i zap. Nemecku, ktere to i spolufinancovalo. Nedavno na nejakem firemnim setkani na to kolegove z Madarska a Rumunska s nostalgii vzpominali:)...
Zaregistrován
16. 2. 2008
Já jsem potkal Angličana který si pamatoval z dětství Ferdu mravence. Akorát u nich se to nejmenovalo Ferda ale “Black ant”.🙂
Zaregistrován
7. 6. 2010
nemozem si pomoct moj oblubeny cs. serial je Nemocnica na okraji mesta s Kopeckym, dobre filmy tak namatkovo Marecku podejte mi pero, Ako vytrhnut velrybe stolicku, Ako dostat otecka do polepsovne, Cierny baroni, Kolja, Tmavomodry svet, ale celkom ujde aj 30. pripadov majora Zemana :-)
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Zaregistrován
16. 2. 2008
:mrgreen: Jako komedie ano😁
Zaregistrován
7. 6. 2010
Zaregistrován
26. 7. 2007
nahodou major zeman patri k tym lepsim krimi serialom co sa natocili😉
( za 15-20 rokov bude patrit do zlateho fondu )
sa cudujem ze zelezny pokial -bol na nove riaditel ho nechcel ani za nic pustit...
Arabela, (Pan Tau-toho som dodnes nepochopil😃 ), Letajici cestmir, Krecek v nocni kosili, Navstevnici = super klasika. teraz pozeram na ct1 Dobrodruzstvi kriminalistiky. sto krat videne a stale sa da pozerat🙂
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
10. 3. 2009
- prípadov majora Zemana nebude čakať na zaradenie do zlatého fondu ani minútu. Je to kultový seriál už v súčasnosti! Kukni na net - fan kluby, štýlové krčmy, stretnutia s režisérom a hercami, ... Minulý mesiac som bol chorý, tak som si to naplno vychutnal. Točili ho 5 rokov. To nie je žiadny grc typu NCIS. Koľko napätia bez litrov krvy...🙂
Hlavne pár príbehov je inšpirovaných skutočnými prípadmi. Studňa - prvý skutočný horor v ČST, Mimikry - protest song Bič boží, ... To sa nedá zabudnúť.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.