Moderátoři: smith
Zaregistrován
12. 6. 2012
V tom případku by mi asi stačily bonusové materiály a mohou je přidat ke klasičtějšímu (i fakticky přesnějšímu/správnějšímu) zpracování.
Co bych ale chtěl někdy vidět by byl kreslený film o potopení Lusitanie.
Zaregistrován
31. 7. 2008
Na Titanik mám tiež dobré spomineky. Bol som na ňom v kine u nás v dedine a ku konci ma tak z tých sedačiek bolel zadok, že na to do konca života nezabudnem 🙂 .
Mňa oslovil výpravný velkofilm "Válečník Musa".
Zaujímavé spracovanie a pekný príbeh.
Obrázky:
Zaregistrován
4. 10. 2010
Méně známý film Laurel a Hardy - Jitterbugs, r.43 :
( v portugalštině 😞 )
http://www.youtube.com/watch?v=4ydvbxHHNPg&feature=youtu.be
Zaregistrován
21. 11. 2011
Uz dlouho hledam jeden film, tak jestli nahodou nekdo nezna, i kdyz muj popis asi moc nenapovi, nebot si jej skoro nepamatuji🙂 Pred asi 10 lety jsem prepnul televizi a jak jezdily na CT2 v noci nejake zvlastni filmy, tak tam jel film, ktery byl o cloveku, ktery se v noci ztratil (chciplo mu auto? Prisel o doklady?) v nejake pochybne mestke ctvrti jako je Bronx a pod. Cely film mi dost pripominal pojetim Millerovu krizovatku (nebo z novejsich treba Sbal prachy a vypadni), kdy se hlavni hrdina zapleta do nekolika zdanlive nezavislych zapletek, aby se ty nakonec spojily a hlavni hrdina vse vyresil, i kdyz to s nim vypadalo dost nahnute.
Napadne nekoho neco z tak divokeho popisu?🙂 Asi to byla nejaka nezavisla klasika.
Zaregistrován
26. 7. 2007
nenapadne , ale asi som to vtedy pozeral tiez😃
nic ma nenapadlo ani ked som presiel filmovy klub ct2😃
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
21. 11. 2011
Hehe, no treba nam nekdo pomuze, kdo to bude znat. Ja jen vim, ze jsem to nahodou prepnul a pak musel dokoukat do konce, nebot byl super🙂
Zaregistrován
12. 6. 2012
Nějaký další detaily by nebyly? I když, mně to teda neříká nic. Aspoň jsem (se) v tom teda nepoznal.
Zaregistrován
3. 12. 2011
Máte někdo rád horory? Já jo. Zkuste dát tip na nějaký opravdu strašidelný. Už jsem dlouho žádný neviděl.
Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4
Zaregistrován
16. 2. 2008
Jen namátkou:
Vstanou noví bojovníci (1950) či Rudá záře nad Kladnem (1955)....
Zaregistrován
23. 10. 2010
záleží, čemu říkáš horor a čeho se bojíš:) nemám rád takový ty klasický lekačky. Napadá mě třeba "Ti druzí", na to se dá kouknout víckrát, Šestej smysl taky není špatnej, svýho času mě bavily ty japonský Kruhy a Oči a tak, nevím, kdybych se podíval dnes... horor je třeba i Psycho, ale u toho už se dneska člověk moc bát nebude, i když to neznamená, že to není bezva film:) Taky jsem kdysi viděl v telce kus filmu Temnota (Darkness), bylo to hodně dobrý, ale nedokážu to sehnat...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.