Moderátoři: smith
Zaregistrován
10. 3. 2009
Major Zeman je kult. Fantastický scenár, dokonalá réžia (Jiří Sequens), kvalitná hudba (Zdeněk Liška) a hviezdne obsadenie. Hrali tam všetci významní herci tej doby. Nech si hovorí kto chce, čo chce. A samotnému Brabcovi priniesol slávu a veľké peniaze. Príde mi divné pokiaľ si herec sťažuje ako mu jeho najslávnejšia úloha "pokazila" kariéru. Ale nebol by sám...
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
23. 12. 2010
Nevím, jak vážně to stěžování myslel, jen jsem si to někde přečetl. Ale ten seriál je řemeslně dobrej a Brabec toho komunistickýho poctiváka zmáknul perfektně.
Pamatuju si, jak jsme se na každý nový díl těšili a ani ty dnes už naivně vyznívající scény nám tehdy tak nepřipadly. Ideologickej nátěr člověk cítil už tenkrát, ale to bylo všude..
Zaregistrován
9. 3. 2010
Zaregistrován
20. 7. 2010
Já jsem zásadně fandil agentu Bláhovi (Brzobohatý), hororovou Studnu jsem si přímo vychutnával a u skupiny "Mimikry" jakože Plastic People v podání Lábuse a spol. jsem se neskutečně bavil :-)))
Zaregistrován
26. 7. 2007
no skoro mi oci vypadli ked dnes zapnem ct1 a vidim hore v rohu ze major zeman umrel
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
12. 6. 2012
Tak to si stěžuje víc herců a hereček že jim jedna, byť slavná a legendární, role zkazila kariéru. Třeba taková Angelika, Pipi atd. Zkrátka zaškatulkování. A všichni víme jak je nezvyklý, když Kristián natáhne montérky a stane se uvědomnělým dělníkem!😉
Ženský jsou na tom ještě hůř. Furt princezna, princezna a najednou baba z konzumu, mezitím dlouho nic.
Zaregistrován
9. 3. 2010
:( Nejak sa vrece roztrhlo ... Brabec, Tříska a traz aj pani Fialová ...
V telke ju ľuďom pripomínajú ako účinkujúcu vo všelijakých možných filmoch, ale mne osobne najviac utkvela v pamäti ako Lady Macbeth z Vinohrad. Stretla sa tam s množstvom vynikajúcich kolegov hercov a hudba Zdeňka Lišky ... zbytočne písať ...
Hříšní lidé města Pražského Lady Macbeth z Vinohrad
Zaregistrován
4. 7. 2010
Fialovou jsem rád neměl...
Zaregistrován
12. 6. 2012
Tornádo Loo (nebo Lů?), arizonská pěnice.
A Tříska - běhá, cvičí, jí zdravě, sportuje aby byl fit ... a pak, v mladém věku svém, blbne na mostě.😞
Zaregistrován
26. 7. 2007
film Zakladatel, o tom jak vznikol McDonald ... to som prave dopozeral a hovorim - parada🙂
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.