Moderátoři: smith
Zaregistrován
6. 1. 2013
Pavle,
děkuji za upozornění, film jsem si stáhl a líbil se mi zajímavé a herci mého mládí, no líbil.
Stáhl jsem si i film "Šedá zóna" Uvědomil jsem si, že jsem film viděl. Nevadilo to však a znovu jsem se děsil jak může být lidský život bezcenný. Prostě hrozný film, ale zde ne ve špatném slova smyslu.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
6. 1. 2013
Pan Marhoul a jeho poslední film (Ptáče) může někdo z Vás prosím napsat svůj postřeh, své hodnocení k tomuto filmu. Přiznávám není to můj oblíbený režisér a tak se bojím, aby se jen nedíval na kruté scény nemám rád takové sebeukájení a právě p. M. není záruka rozumu a kvality, Prosím o poučení, Děkuji.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
16. 2. 2008
Zaregistrován
6. 1. 2013
Děkuji,
přiznávám se, vyděsilo mně to, ale většina mých dobrých známých mně toto svými slovy také říká. Děkuji, moc mi to pomohla.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
12. 6. 2012
Je to takový "lehce" absurdní film v poklidu si plynoucí. A teď, jak by to natočili v Hollywoodu - spousta honiček, krev by stříkala až na balkón, divoké střihy, vybuchující auta atd. Tady stačí říct, že po Depardierovi zbyde volné kvartýr, anebo vrahovi své ženy nabídne večeři. Jo a v pátým patře mají uškrcenou ženskou, které si ale nemáme všímat.😆
Zaregistrován
6. 1. 2013
:lol: je to přesně tak, a dokonce poznáme, že jde o herce, moc se mi ten film líbil
Pavle možná mám trochu jiné pol. názory, ale vkus asi stejný
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
7. 2. 2011
Před chvílí jsem přišel z kina - "Nabarvené ptáče". Výborný film, jestli se to dá tak napsat s ohledem na děj.
Jednoznačně doporučuji zhlédnutí.
Ty diváci, kteří odcházeli (u nás nikdo), tak při filmu "Volyň" nebo "Jdi a dívej se" by kolabovali.
Zaregistrován
10. 3. 2009
Pretože sa tu začína prepierať japonsko-čínska vojna 1937-1945, tak som si spomenul na výnimočný snímok z roku 2009 Nanking! Nanking! Film sa zameriava na sedem týždňové obliehanie a dobytie vtedajšieho hlavného mesta Číny Nanking. Žiadna romantika ani láska, len čistá brutalita vojny vedenej Japonskom. Vynikajúca mozaika rôznych ľudských príbehov z viacerých strán barikády, natočená na čierno-biely film, ktorý celému filmu dáva punc dobovosti. Odkrýva nepochopiteľnú brutalitu japonských vojakov, ktorá hraničí s davovým šialenstvom. Možno tá brutalita vyplýva z osamotenej histórie Japonska plnej bojov, stínania hláv a rituálnych samovrážd. Taká ázijská Rwanda. Rozhodne to nepozerajte s manželkou.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
6. 1. 2013
Fidži,
je to zajímavý film dle skutečných události. Tyto čínské filmy jsou udělány věrohodně, myslím zbraně, stejnokroje atd. Když se dívám, vždy si říkám, že jsme šťastní lidé neb o válce si jen povídáme
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
23. 11. 2015
Fidzi...😉
-s-
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.