Moderátoři: smith
Zaregistrován
7. 2. 2011
Snad si příště vzpomenu 🙂. Jsem rád, že se vám film líbil.
Zaregistrován
6. 1. 2013
Kdo máte rád zbraně doporučuji moderní čínské váleční filmy. čs. pušky mauser i s bodáky, dřevěné střenky, kulomety vz 26, později i Brenn, pistole mauser M-96 a k tomu celkem dobře zpracované válečné scény, řekl byl lepší než z USA,
Marodím, mám čas, lze stáhnout na Ulož to, poradím.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
19. 5. 2019
Doporučujem film - Official Secrets (2019).
Film podľa skutočnej udalosti - a tako to funguje...... :-(((
Zaregistrován
10. 3. 2009
Chcem vás upozorniť na TV premiéru filmu režiséra Anthonyho Marasa Hotel Mumbai na Cinemaxe. Že ste o tomto režisérovi ešte nikdy nepočuli? Ani ja. Ale po zhliadnutí jeho prvotiny by som mu bez zaváhania dal rovno Oscara. Neviem či to americká akadémia videla, ale pravdepodobne nie, lebo inak by musela zmeniť svoj pohľad na to ako má vyzerať kvalitný film.
Neskutočne realisticky natočený príbeh o teroristickom útoku skupinky 10-tich pakistancov - islamskích mudžahídov na 7.najľudnatejšie mesto na svete - Bombai. Film sa venuje najmä obsadeniu a masakre v 5* hoteli Taj Mahal. 100% autenticko-surový príbeh o náboženskej zaslepenosti, o nepripravenosti a neschopnosti polície a o chovaní sa bežných ľudí v krízovej situácii. Dramatický príbeh bez príkras a superhrdinov.
Už veľmi veľmi dlho sa mi nestalo, že som si film pozrel dvakrát za večer. Unikátny snímok! (Nezabudnite si zapnúť titulky, aby ste rozumeli aj dialógom v hindčine)
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
6. 1. 2013
Varuji před filmem Indického Bolivudu, jmenuje se WAR. Tedy kdo má rád akční scény si to může pustit, já to fakt protrpěl, ale možná jsem nepochopil.
Díky, já si ten Hotel.. stahuji!
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
12. 6. 2012
Umřel Spartakus (Kirk Douglas).
Zaregistrován
6. 1. 2013
Byl to pan herec, šťastný muž a dožil se vysokého věku.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
12. 6. 2012
A perfektně identifikovatelný podle ďůlku na bradě!
Zaregistrován
6. 1. 2013
Film 1917:
Film se mi líbil, žádný velkofilm, ale člověku ukáže, že válka je hrozná věc. Film mi trochu připomíná další anglický film :" Umírání za dlouhého dne". Měl by to vidět každý mladý kluk, ale i starší páni.
Ladislavaliev@atlas.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.