Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
23. 10. 2006
Paul, pokiaľ sú US spokojné aj My sme spokojný a podľa ohlasu US médií vychádzajúcich u Vás je tam spokojnosť...
Nakoniec naša P. prezidentka utekala do Prahy osobne poblahoželať , že je najvyšší ústavný činiteľ a na jej cestovanie a návštevu platia iné pravidlá- no a čo!!!😁
Pokiaľ som čítal vyjadrenie TASS, nič len suchý komentár o novom prezidentovi a konštatovanie na zvýšenie z hradu ohňa a síry na Rusko na roveň Poľska.😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
4. 7. 2010
Ano, nechci aby zem plula k Číně nebo Rusku, ten pokus tu byl a dopadl katastrofálně. Autokracie, kde lidskej život má cenu lejna. Kde je špína a chudoba. Kde obchod s nima znamená podporovat jejich politiku (viz kauza Vystrčila, kde díky jedný návštěvě čínani rušili smlouvy. Politika navázaná na obchodní spolupráci je zničující.)
Když naše zem hořela za Covidu, Číňan nás ještě okradl a pomoc, co si pamatuju, poskytla EU (nebo státy v EU)!
Nechci v čele lidi Orbánovskýho typu, jako byl Babiš.
Jsem spokojenej tak jak to je teď.
Co hlásí TASS a další ulhaný hnoje..je irelevantní. Rusové napadali stránky PAvla, šířili dezinformace, lži...snažili se ovlivnit volby...
Už se k tomu vyjadřovat dál nechci, řekl jsem vše, co jsem chtěl. A ještě dodám, že moje ideální volba byl Fišer, ne Pavel. Nicméně i takto akceptovatelné.
Zaregistrován
17. 1. 2017
Paul napsal/a:
Ano, nechci aby zem plula k Číně nebo Rusku, ten pokus tu byl a dopadl katastrofálně. Autokracie, kde lidskej život má cenu lejna. Kde je špína a chudoba. Kde obchod s nima znamená podporovat jejich politiku (viz kauza Vystrčila, kde díky jedný návštěvě čínani rušili smlouvy. Politika navázaná na obchodní spolupráci je zničující.)
Když naše zem hořela za Covidu, Číňan nás ještě okradl a pomoc, co si pamatuju, poskytla EU (nebo státy v EU)!
Nechci v čele lidi Orbánovskýho typu, jako byl Babiš.
Jsem spokojenej tak jak to je teď.
Co hlásí TASS a další ulhaný hnoje..je irelevantní. Rusové napadali stránky PAvla, šířili dezinformace, lži...snažili se ovlivnit volby...
Už se k tomu vyjadřovat dál nechci, řekl jsem vše, co jsem chtěl. A ještě dodám, že moje ideální volba byl Fišer, ne Pavel. Nicméně i takto akceptovatelné.
Hezky a výstižně řečeno.
Zaregistrován
25. 7. 2006
Souhlas s Paulem, reakce z Ruska potvrzuje, ze jsme zvolili spravne.
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
16. 2. 2008
A začínám věřit i tomu že bude lidi spojovat, po dlouhé době jsem začal mluvit se svým bratrem 😃
Zaregistrován
23. 10. 2006
Môj názor, pokiaľ voliť osobnosť tak Bašta.
Zaregistrován
25. 11. 2016
Zaregistrován
23. 10. 2006
Dobré my máme aj vek, ale ty si na tom ďaleko horšie a to si max v polovici produktívneho veku...😏😊
Zaregistrován
8. 8. 2009
Taky jsem spokojen s volbou. Ač důchodce, volil jsem pokaždé Pavla a ještě si to šel ohlídat do okrskové volební komise.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.