Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
7. 7. 2010
Ludvík
Obrázky:
Zaregistrován
7. 7. 2010
Kempfovo.
Většinou to vypadá ve skutečnosti líp než na těch blbejch scanech kde je potlačený lesk.
Obrázky:
Zaregistrován
7. 7. 2010
Václav IV.
Obrázky:
Zaregistrován
19. 1. 2008
..... jak jsem si tak přečetl tu diskusi, jejímž výsledkem je vystavení garfieldovo grošíků..... tak mám jedinou poznámku.... hezké grošíky, rozhodně nadprůměrné.... ale na svalnaté řeči to zrovna není .... 😃 😃 😃 ... alespoň ne na tomto fóru...
Zaregistrován
6. 2. 2008
Malý kvíz: no a už jste poznali, kdo je za přezdívkou Garfield52? Já, ano, podle toho Karla :-) Jinak gratuluju, mince jsou opravdu pěkné.
Sbírám denáry, groše a další mince až po Leopolda I. Rád koupím jednotlivé mince i celou sbírku.
mince01@seznam.cz
Zaregistrován
19. 1. 2008
......... 😁 .... ale ani sebeslavnější sběratelské jméno myslím neopravňuje k tomuto typu diskuse, která tu byla vedena.... a pokud ano, je tu někde rubrika chlubírna....... 😁
Zaregistrován
7. 7. 2010
Sauermannovo
Obrázky:
Zaregistrován
7. 7. 2010
To jen tak něco pro pochybovačné kverulanty a provokatéry. Ti ale nebudou spokojeni nikdy. Přeji všem hezký den.
quote=kekule]
......... 😁 .... ale ani sebeslavnější sběratelské jméno myslím neopravňuje k tomuto typu diskuse, která tu byla vedena.... a pokud ano, je tu někde rubrika chlubírna....... 😁
Zaregistrován
6. 11. 2008
Tak já bych si vzal ten poslední 1539, když se tu nikdo nehlásí...😁😁😁
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
12. 1. 2010
Garfield: stav 0/0 (i -0/0-) si tedy představuju opravdu poněkud jinak... a estetický zážitek nic moc, daleko radši se pokochám pohledem na dobře zachovalého Václava II s patinou. Byť jsem čekal něco lepšího, gratuluju ke sbírce. Nicméně to, že na rozdíl od mnohých si můžete kupovat mince za desetitisíce, vás nedává právo kritizovat mince jiných způsobem, jaký jste předvedl.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.