Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
28. 9. 2016
Dobrý den, prosím mohl by mi nikdo poradit přibližnou dobu kdy se tato uniforma používala? Děkuji za pomoc
Obrázky:
Zaregistrován
6. 1. 2013
Jak jste dospěl k názoru, že uniforma je hasičská? Jaké tam jsou knoflíky?
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
28. 9. 2016
Knoflíky jsou hasičské, uniforma je hnědá. Střih a výložky jsou stejné jako u slavnostní vycházkové uniformy co mám. Hasičské věci jsem začal sbírat. Určitě je hasičské z první republiky jen nevím jestli 20 té,30 té léta. Protektorátní by to možná mohlo být i když mám jiné protektorátní a to je zeleno-žlutohněde. To že je hasičské mám i potvrzené z jednoho hasičského muzea, ale také neví kdy se používalo. Jen psali, že z první republiky což je dost široký pojem.
Zaregistrován
6. 1. 2013
OK, ptám se, neb mně ta uniforma se zdála zelená. Toť vše.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
28. 9. 2016
Zaregistrován
28. 9. 2016
Dávám lepší foto a komletní i opaskem na sekeru, Zvláštní je že má chrániče konce sekery kovové. Většinou jsem viděl kožené. proto si myslím, že by mohla tato uniforma být tak cca z dvacátých let první republiky. pokud by jste prosím věděl někdo více, napiště. Děkuji
Obrázky:
Zaregistrován
5. 11. 2016
Dobrý den.
Vy sbíráte hasiče nebo jste to někde našel ?
Zaregistrován
28. 9. 2016
Dobrý den, sbírám hasičské uniformy a vše kolem nich. Mimochodem již vím je to z období 38-45.
Zaregistrován
6. 1. 2013
curinpetr
Pane kolego je škoda, když to víte přesně, že jste nám to neřekl. Já jsem se ptal na barvu, neb mi to trochu připomínalo druhou republiku a uniformu Vládního vojska.
Ladislavaliev@atlas.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.