Zaregistrován
6. 2. 2012
Zaregistrován
6. 11. 2008
hmm, poslední dva bych si dal říci...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
23. 10. 2006
to Tenzor ; ako názor laika ti uznám 😃 , celkove sa však hlboko mýliš .
Nadherne vybrusený drahokam bez kazov je hodnotove ako zriedkavá minca v ražobnom lesku .
Vysoko kvalitný drahokam je rovnako cenný v Amerike , Azii, Európe , žial niekedy vysoko cenená minca v našom regione nemá takú cenu v inom svetadiely.
Pritom na šperky je viac klientov na svete ako na mince - každá žena chce vlastniť šperk .
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
23. 10. 2006
:shock: Spinel nemá chybu ,
safír farebne sa viac podobá na cejlonské zafíry ako kašmír.
Celkove stredná nižšia kvalita pokiaľ je skutočne taký live.
Zaregistrován
6. 2. 2012
Spinel je po prebrouseni foto pred opravou:-)safir dam taky prokoukne hodne:-)barva je Barma:-) dle meho nazoru jina jako Cejlon a Kasmir :-)
Obrázky:
mifell@atlas.cz
Zaregistrován
6. 2. 2012
Zaregistrován
23. 10. 2006
Máš výhodu , si momentálne ako žaba na prameni.😃
Zaregistrován
12. 1. 2010
Já ale neříkám nic o hodnotě, jen o tom, co se mi líbí🙂 Jistá analogie s mincemi tu je také, samozřejmě většinou radši koupím pěknou minci, ale klidně dám někdy přednost vzácné nebo něčím zajímavé, kdybych se honil za dokonalostí, tak sbírám modernu (tfuj😕).
Zaregistrován
6. 2. 2012
:mrgreen: 😁 dobre prirovnani pobavilo ;-)neni to tu uplne jednoduche 😕 Mogok uzavren i pro mistni😞 dodavky vaznou obchod stagnuje 🙄 boje s vvladou,atentat na ministra na ceste do Mogoku😲 drahota skoro nemozne udelat dobrou cenu🙄
mifell@atlas.cz
Zaregistrován
23. 10. 2006
napsal/a:
boje s vvladou,atentat na ministra na ceste do Mogoku😲 drahota skoro nemozne udelat dobrou cenu🙄
Preto už viac ako rok USA ako najvačší odberateľ vyhlásili embargo na dovoz materiálu .
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.