Moderátoři: smith
Zaregistrován
24. 3. 2010
Ale zneistil si ma. Ze slepnem, to mi až tak nevadí. Ale ak ohluchnem, tak sa v tej chvíli odje.em.😉
Zaregistrován
23. 11. 2015
sigur napsal/a:
Ale zneistil si ma. Ze slepnem, to mi až tak nevadí. Ale ak ohluchnem, tak sa v tej chvíli odje.em.😉
Neblázni..😉
Anka Žitná, nominantka na Slovenku roka, myslím, v jednej z jej relácií " Tak takto," spovedala nejakého, skoro šéfa, vás otužilcov. Tam som sa stretol premiérovo s výrazom kačičkovanie. Pochopil som, že aj ona sa kúpe v jazerách. To by šlo, ale myslím, že sa kúpe v zime.
Prešiel možno mesiac a Tak takto? sa nekonalo. TA3- 12:30 do 13:00.
Tak som si pomyslel, či nie je chorá. A bola. V čerstvých reláciách chúďa kašľalo a tvrdo sa pýtala na to, prečo s ľuďmi s príznakmi nikto nič nerobí a že ona sama bola v stave, že nedokázala vysloviť 2 vety, aby ju nezačalo dusiť.. Nejako tak to bolo.
Takže..
Otužovanie je možno fajn, ale covid to nerieši.
-s-
Zaregistrován
24. 3. 2010
Prečítal som. Ja si hlavu neponáram ani cez leto. Jak mi do ucha natečie voda aj pod minimálnym tlakom, tak mi v ňom práská aj polroka. Lupola ale pláva prsia klasickým štýlom, teda hlava pod vodou. Takže odovzdám info. 😉
Zaregistrován
24. 3. 2010
Anka Žitná...na TA3 je v diskusiách občas celkom pushy (nie pussy 😃 ), ale v dokumentoch o SK mafii je perfektná.
Zaregistrován
24. 3. 2010
sigur napsal/a:
Takže odovzdám info. 😉
Aha, takže...ked pláva, tak ma na hlave plaveckú čapicu, aby jej nenatieklo do uší a na tom má neoprenovú, aby jej nebolo zima na makovicu. Na nose máva štipec, ale nie ten prádlo ale taký, čo používajú aquabely (ale jak sa to píše?).
Zaregistrován
23. 11. 2015
sigur napsal/a:
Ja som tu toto nikde netvrdil. Stanko, už si asi tretí, čo mi to podsúva.
Na Teba som myslel len tým neblázni.
To nižšie ber ako iný príspevok, taký všeobecný. Ja som sa s tým, že otužovanie zažíva boom stretol niekde inde. Najskôr to bolo v tej relácii na TA3. Alebo som to niekde čítal. Už neviem. Dosť sa o tom hovorí. Nič som Ti nechcel podsúvať.😉
-s-
Zaregistrován
24. 3. 2010
V pohode, textová komunikácia ma svoje limity. Občas je z toho nedorozumenie. 🙂
Ale ze to dnes hodne fičí a je propagovane, to je pravda.
Zaregistrován
16. 2. 2008
Zaregistrován
10. 3. 2009
Turtle, pripomínaš mi čiernu kroniku z filmu Ať žijí duchové 😃
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.