Moderátoři: smith
Zaregistrován
24. 3. 2010
AntiFa trail...na tomto mieste sa kokotlebovci zrovna moc nevyskytujú. 😉
Obrázky:
Zaregistrován
4. 7. 2010
Klobouk dolu, že v těch vedrech jezdíš. Musim taky kolo oprášit.
Zaregistrován
24. 3. 2010
Keď hlásia hic, tak jazdím ráno a preferujem lesnaté kopce, kde je dostatok chládku. Ale zrovna tento trail je takmer celý na slnku, akurát najväčší stupák je v lese. Tam ma zasa zožiera všelijaká háveď, ktorá sa na mňa nalepí pod kopcom, kde sa ide okolo hnojniska. 😃
Zaregistrován
25. 11. 2016
Zaregistrován
10. 3. 2009
Sigur, jazdíš sám alebo aj so ženou alebo nebodaj aj s deckami?
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
24. 3. 2010
Teraz som deckám kúpil nové a pomaly s nimi začínam po menších kopcoch. Plánujem teraz kúpiť nosič na auto a dáme nejaké ľahiše trasy cez Lednicko-valtický areál.
Cesťák mám TREK, ale crossový mám starý (fotka s hradom), oceľový, ťažký, 20-ročný... Kamoši sa mi smejú, že čo si nekúpim niečo lepšie. Ja som na ňom ale zažil toľko srandy a najazdil tisícky km, že sa ním nechám aj pochovať. Niečo ako veľmož s koňom. 😃
No a lupole chcem kúpiť elektrobajk, nech môže som mnou na kopce, tak musím potrénovať. Už ma pár vypasených dôchdcov na elektrobajkoch do kopca predbehlo, ale na rovinke som im to potom nandal. Tam im to bolo prd platné. 😃
Zaregistrován
27. 9. 2015
...ideální sport pro tohle období je sběr třešní,včera dvě hodinky a dneska jsem zlámanej jako bych jezdil na koni,a sigure vybíráš si krásný trasy na vyjíždky...není tam jenom nějaký plácání na kole u tebe je to i historie a to mám rád .....jako bych jezdil s tebou...třeba na štangli😃
Zaregistrován
24. 3. 2010
Pán domáci urobil chybu a priznal, že tieto 2 tátoše sú erárne. Ten modrý má sedanku moc dohora, takže z toho po chvíľke bolí lemrouch. Ten biely má zasa rozbité stredové ložisko, krajné prevody nefungujú a zneje ako pokazený kolovrátok...takže voľba bola jasná a 20 kilákov to v pohode vydržalo. Aj som predbehol jednu tetu na elektroskladačke (tá sa ale nepočíta) a jeden vystajlovaný pár na horákoch (ten sa už počíta, v kopci dostali tak 500 metrov) 😈
Na konci tour ma čakala najmenšia katedrála na svete...😉
Obrázky:
Zaregistrován
10. 3. 2009
Sigur, z teba musí mať rodina radosť. Zatiaľ čo sa oni čvachtajú v mori, ty vymýšľaš tour na pokazenom bicykli.🙂 A keby sa ti niečo na tom verklíku prihodilo, kto ich odvezie domov? 🙄
A čo bude ďalej? Horská prémia na Tulove Grede v pohorí Velebit alebo zjazd do hlbokého pekla v Obrovaci?🙂
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
24. 3. 2010
Bolo to sejf. V oboch kapsách som si predsa viezol patrón Ožujska. A tu každý vie, že "Žuja je zakon!" (síce som ešte stále nezistil, čo to presne znamená, ale robí ma to kľudným) 😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.